MEM BAU Srl.

Den familiedrevne virksomhed MEM BAU Srl. blev grundlagt i 2005. Virksomheden er i dag en af de vigtigste aktører på det rumænske transportmarked. Som forhandler af byggematerialer fra store byggefirmaer omfatter virksomhedens sortiment mere end 10.000 produkter.

Virksomheden påbegyndte i 2013 et nyt kapitel med grundlæggelsen af speditionsvirksomheden MEM BAU Express, der takket være et fremragende team har udviklet sig til et dynamisk succesforetagende. Virksomhedens primære fokus er internationale og nationale speditionsopgaver. Det høje service- og kvalitetsniveau sikres af virksomhedens hastigt voksende vognpark.

Vi har taget en snak med logistikmanageren Kitti Hatvani om TIMOCOM Inkasso International.

TC: Hvor længe har I benyttet vores inkassoservice?

HK: Vi hørte allerede om inkassoservicen i forbindelse med tilmeldelsen til TimoCom transportplatformen tilbage i 2013. Efter et halvt år bad vi TIMOCOMs inkassoafdeling om assistance i forbindelse med en konkret sag. Med TIMOCOMs hjælp lykkedes det at inddrive det udestående beløb. Der findes mange firmaer med dårlige betalingsvaner derude. Heldigvis kan vi med TimoComs hjælp være sikre på at få inddrevet de udestående betalinger.

TC: Har I generelt oplevet stor succes med vores inkassoservice, eller kan du fortælle os en konkret solstrålehistorie?

HK: Inkasso International har hjulpet os i mange sager, og vi betragter alle inddrevne beløb som en succeshistorie. I den forbindelse vil jeg gerne fremhæve en sag, som jeg vil beskrive som en delvis succeshistorie. Jeg bruger ordet delvis, fordi ordren blev annulleret inden den fuldstændige betaling kunne inddrives. Ikke desto mindre lykkedes det os med jeres hjælp at få udbetalt 65% af det samlede udestående inden for 2 måneder, i alt mere end 6000€.

TC: Hvilken erfaring har du gjort dig med vores serviceydelser?

HK: Gennemførte, men ubetalte transportordrer har ingen værdi for os. Derfor er det meget vigtigt for os at den valgte transportplatform har en afdeling, der hjælper med inddrivelsen af ubetalte fordringer. "Vores virksomhed er fuldt ud tilfreds med Inkasso International fra TIMOCOM, og jeg kan kun anbefale denne service til andre TIMOCOM kunder! Inkassoservicen giver transportplatformens brugere en følelse af at være i gode hænder.
 

Til toppen