skip navigation

Om TIMOCOM

Vores vision

Alle TIMOCOMs ansatte og afdelinger mødes i en fælles vision for fremtidens logistik. Som FreightTech-virksomhed tror vi på en verden uden logistiske udfordringer. Derfor har vi følgende mission: at gøre logistikken smart, sikker og enkel. Denne fremtid kalder vi: Augmented Logistics. Augmented Logistics er samtidig vores løfte til vores kunder. Under dette begreb forstår vi nemlig en logistik, der er større, bedre, stærkere, mere effektiv og avanceret. For vores kunder betyder det, at de med TIMOCOM kan løse deres logistiske udfordringer på smart, sikker og enkel vis.

Vores succeshistorie

Manglende digitale løsninger er ikke bare vores drivkraft i dag, men var faktisk udgangspunktet for virksomhedens grundlæggelse i sin tid. I april 1997 ledte speditør Jens Thiermann efter en licitationsplatform til transportordrer på tværs af Europa. Resultatet af hans søgning opfyldte dog på ingen måde hans krav. Derfor tog han en rask beslutning: Så gør vi det da bare selv! På den måde blev TimoCom Soft- und Hardware GmbH grundlagt, og man startede med at udvikle en egen kapacitets- og fragtbørs efter fyraften og i weekenderne. Denne modige start-up-virksomhed har i dag udviklet sig til en af de mest succesfulde mellemstore IT-specialister inden for den europæiske transport- og logistikbranche. I 2018 skiftede TimoCom Soft- und Hardware GmbH navn til TIMOCOM GmbH.

Vores servicetilbud

Hos TIMOCOM ønsker vi at bane vejen for et tæt forbundet og effektivt europæisk logistiknetværk. Det gør vi med vores Smart Logistics System, hvor brugerne daglig poster og bearbejder op til 750.000 internationale fragt- og kapacitetstilbud. Systemet omfatter bl.a. vores neutrale netværk bestående af 45.000 godkendte virksomheder. I den forbindelse er neutraliteten en vigtig fordel, idet transaktionerne gennemføres direkte mellem aftalepartnerne.

Vores mangfoldighed

På baggrund af vores specialiserede og internationale profil, arbejder der i dag over 500 medarbejdere fra 30 lande i virksomhedens tyske hovedkontor i Erkrath, nær Düsseldorf, samt på de polske, tjekkiske og ungarske repræsentationskontorer. Virksomhedens grundlægger Jens Thiermann deles om ledelsen med sin søn Tim Thiermann. På den måde udmærker topledelsen sig både gennem mangeårig erfaring og fremsynede perspektiver. I fællesskab har vi allerede opnået mange vigtige milepæle.

TIMOCOM i tal

500+

Medarbejdere (i alt)

30+

nationer (medarbejdere)

En omsætning på 82,8

mio. euro

23

års IT-erfaring

4

Lokaliteter

45k +

kunder over hele verden

Tallene er indhentet: 08/2020

TIMOCOM - info & fakta

Navn TIMOCOM GmbH
Direktion Jens Thiermann, Tim Thiermann
Medarbejdere mere end 500 fra over 30 nationer
Virksomhedens hovedkontor Timocom Platz 1, DE-40699 Erkrath, Tyskland
Repræsentationskontorer: Polen, Tjekkiet, Ungarn
Omsætning 82,8 mio. euro (regnskabsår 2019)
Til toppen