Alle nyheder samlet ét sted

Aktuelle pressemeddelelser

23.10.2019

Nyt domicil i Wrocław: TIMOCOM vokser internationalt og udbygger sin tilstedeværelse i Polen strategisk.

Erkrath, Tyskland/ Wrocław, Polen, 23.10.2019 – IT- og dataspecialisten TIMOCOM fra Erkrath i Tyskland vil vokse yderligere internationalt. Virksomheden udbygger sin tilstedeværelse på det polske marked med et yderligere domicil i Wrocław. Både transportører og speditører, og også kunder inden for området industri og handel, vil nyde godt af den nye strategiske placering og den øgede tilstedeværelsen i Polen.

læs videre >
17.10.2019

TIMOCOM transportbarometer: Tyske transportvirksomheder kører i tredje kvartal 2019 færre opgaver hjem end sidste år

Tysklands transportvirksomheder har i tredje kvartal 2019 gennemført færre opgaver end sidste år. Fra juli til september gik de indenlandske lastvognstransporter ca. 12 procent tilbage sammenlignet med samme tidsrum sidste år. Men den konjunkturbetingede nedadgående tendens, der indtil midten af året tegnede sig ved efterspørgslen efter transportydelser i Europas første Smart Logistics System, lader dog til at være stoppet. Det fortæller IT-firmaet TIMOCOM i sin analyse af tredje kvartal 2019 med hensyn til transportbarometeret.

læs videre >
26.09.2019

TIMOCOM: Bevar den sproglige mangfoldighed trods digitalisering

Erkrath, Tyskland, d. 26. september 2019 – d. 26. september er det igen tid til at fejre europæisk sprogdag. Europarådet bruger dagen til at sætte fokus på den store sprogmangfoldighed i Europa, gøre indbyggerne opmærksomme på de mange fordele ved gode sprogkundskaber, understøtte den individuelle flersprogethed og motivere europæerne til livslang sproglæring.  Dagen udspringer af succesen fra det første europæiske sprogår i 2001. Siden dengang er der sket en hel masse, frem for alt på den digitale front.

læs videre >

Aktuelle servicemeddelelser

11.12.2019

Digital logistik - next level

Når alt kører, befinder logistikken sig i idealtilstand. For på den måde udnyttes tid og rum for hver meter af Supply Chain'en. For at det skal fungere, skal ikke alene de meget forskellige præstationskomponenter som transport, omsætning eller lagerlogistik gribe problemfrit ind i hinanden. Lige så vigtigt er det at kunne planlægge, styre og kontrollere sine processer gennemgående ud over en virksomheds grænser. I realtid. Og med størst mulig gennemskuelighed.

læs videre >

Aktuel medieomtale

Overskrift: Nye fragt-tal: Konjunktur-dyk rammer transportbranchen
Medie: Lastbil Magasinet
Dato: 28.08.2019
Overskrift: TIMOCOM: Konjunkturafkølingen rammer transportbranchen / Europas eksportstærke lande er særligt hårdt ramt
Medie: Supply Chain Magasinet
Dato: 29.07.2019
Overskrift: Brexit-panik giver boom i transporter
Medie: Lastbil Magasinet
Dato: 01.05.2019

Medier

TIMOCOM mediateket indeholder visuelle præsentationer, der understøtter diverse skriftlige informationer om og af TIMOCOM. Billederne og dokumenterne står klar til download og er inddelt i fire kategorier, nemlig "Branche", "Kampagner", "Virksomheder" og "Platform/Tjenester". Det er nemt at finde rundt i mediateket, hvor du bl.a. kan filtrere dine søgeresultater efter sprog.

Gå til mediateket

Pressekontakt

TIMOCOM GmbH
Virksomhedskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her