25.01.2022

Digitaliseringen af logistikbranchen tager fart

TIMOCOM melder om ekstremt stor kundetilgang – flere end 50.000 kunder bruger i dag FreightTech-virksomhedens markedsplads.

TIMOCOM forbinder den europæiske logistik

Erkrath, Tyskland 25.01.2022 – FreightTech-virksomheder understøtter logistikbranchens aktører med digitale redskaber målrettet logistisk processen. Det samme gælder TIMOCOM Markedspladsen, der understøtter kunderne digitalt hele vejen fra den indledende kontaktfase til betalingsafviklingen. Flere og flere markedsaktører anvender i dag denne service. For nylig kunne IT-virksomheden byde kunde nummer 50.000 velkommen og glæder sig i den forbindelse over logistikkundernes store loyalitet og tillid:  "Dette er en stor milepæl i vores virksomhedshistorie og et vigtigt skridt på vejen mod vores vision om en verden uden logistiske udfordringer", kommenterer Tim Thiermann, managing partner hos TIMOCOM.

"Dette er en stor milepæl i vores virksomhedshistorie og et vigtigt skridt på vejen mod vores vision om en verden uden logistiske udfordringer". Tim Thiermann, managing partner hos TIMOCOM

"Efter de seneste to turbulente corona-år er branchens aktører blevet langt mere åbne over for en digitalisering af branchen.  Dette afspejler sig også tydeligt i vores kundevækst", siger Thiermann, managing partner hos TIMOCOM. "Vores mål er som altid at stille en pålidelig og sikker platform til rådighed for vores kunder, som de kan bruge til at finde forretningspartnere og forenkle deres arbejdsprocesser." At FreightTech-branchen boomer ses ikke kun i TIMOCOMs regnskaber: Fraunhofer SCS har slået fast, at størstedelen af de godt 350 logistik-start-ups, som i dag er aktive på det tyske marked, tilbyder logikstikunderstøttende teknologier eller tjenester.

 

Transportmarkedet er fortsat anspændt

 

Smart Logistics System fra TIMOCOM understøtter logistikbranchens aktører med digitale redskaber målrettet logistiske processer - hele vejen fra den indledende kontaktfase til betalingsafviklingen. På fragtbørsen oprettes der dagligt op til 800.000 europæiske kapacitets- og fragttilbud fra over 135.000 brugere. I år 2021 blev der ofte indstillet over 1 million internationale fragttilbud i systemet om dagen, dvs. søgninger efter ledig fragtkapacitet. Herudover er systemet i 2021 blevet brugt til at spore over 175.000 lastbiler og beregne knap 37 millioner ruter.

 

Logistikken indtager en større og større rolle, hvilket også skyldes den seneste tids meget anspændte situation på transportmarkedet. "Udfordringerne med chaufførmangel og knaphed på transportkapaciteter kommer også til at præge den globale økonomi i det kommende år", siger Gunnar Gburek, Head of Business Affairs. Derfor tilbyder TIMOCOM enkle og fleksible løsninger, der har til formål at modvirke transport- og leveringsflaskehalse inden for vejgodstransporten.

 

 

Du finder flere informationer om TIMOCOM på www.timocom.dk.

 

Længde: 2.391 tegn inklusive mellemrum.

 

Om TIMOCOM

TIMOCOM er en mellemstor FreightTech-virksomhed. IT- og dataspecialisten hjælper sine kunder med at løse deres logistiske udfordringer gennem smarte, sikre og enkle løsninger. Smart Logistics System fra TIMOCOM danner rammen om et netværk bestående af mere end 50.000 godkendte kunder, der dagligt afgiver op til 800.000 nationale og internationale kapacitets- og fragttilbud.

 

Download pressemeddelelse
Til toppen