Vi har dine forretningspartnere

Nøglen til succes inden for logistik er et netværk bestående af de helt rigtige forretningspartnere. Derfor indeholder TIMOCOM systemet et neutralt logistiknetværk, som lader dig afvikle din ordrer effektivt og målrettet. Ved at stille dine dokumenter til rådighed digitalt (f.eks. EU-licens, CVR-registrering, forsikringspapirer osv.) forenkles processen, idet du slipper for at bruge tid på at faxe og maile rundt.

Dokumentupload

Blandt vores over 55.000 godkendte forretningspartnere fra hele Europa finder du altid den perfekte forretningspartner. Med up- og downloadfunktionen kan du gøre alle ofte efterspurgte dokumenter fra din virksomhed tilgængelige på din firmaprofil, ligesom du selv kan se og downloade dokumenter fra andre brugere.

TIMOCOM virksomhedsprofil, screenshot
Screenshot: Virksomhedsprofiler – opret Smart Profil

Opret profil

Øg din konkurrenceevne gennem en overbevisende firmaprofil, og gør dine potentielle forretningspartnere opmærksomme på dig. Ved at besøge andre brugerprofiler får du selv et præcist indblik i transport- og logistikmarkedet i Europa, og denne viden kan du bruge til at optimere dine forretningsmuligheder.

Vis hvad du kan

Jo flere serviceydelser du tilbyder, jo mere attraktiv er du for potentielle forretningspartnere. Her kan du angive alle fakta om dine serviceydelser, så dine potentielle kunder kan informere sig grundigt om dine kompetencer. Alle dine uploadede filer krypteres og er dermed beskyttet mod misbrug.

Screenshot: Virksomhedsprofiler – sikkerhed gennem baggrundstjek.
Screenshot: Virksomhedsprofiler – få et hurtigt overblik

Vis relationer

Dine ofte kørte strækninger angives i kategorien "Landerelationer" og præsenteres her på overskuelig vis. Mulige forretningspartnere kan her orientere sig om det fulde omfang af dine serviceydelser. Enkelt og bekvemt.

Succesfuldt netværkssamarbejde med andre virksomheder.

Som speditør eller transportvirksomhed præsenterer du dig som serviceyder og bliver fundet af nye attraktive forretningspartnere.

Som produktions- eller handelsvirksomhed får du et præcist indblik i transport- og logistikmarkedet i Europa og kan med en håndevending udvide dit leverandørnetværk.

Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

"Vi er en virksomhed med fokus på transparens, og det må alle gerne se ved selvsyn. Derfor uploader vi vores dokumenter. Det skaber tillid i mødet med nye forretningspartnere."

Bojan Bečan
adm. direktør
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

"Når jeg uploader dokumenter, bestemmer jeg, om de skal kunne ses af andre eller kun være tilgængelig for mig. På den måde har jeg kontrollen."

Waldi Szarowski
logistikmanager
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

"Med up- og downloadfunktionen har vi lagt alle vores dokumenter ind i virksomhedsprofilen på et centralt sted. På den måde har vi overblikket over de mest aktuelle filer."

Reisinger Győző
adm. direktør
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistika

"Med up- og downloadfunktionen fra TIMOCOM sparer vi tid og arbejde, da vi har alle dokumenter fra vores forretningspartnere lige ved hånden. Og det samme gælder den anden vej rundt."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Ved at uploade ofte efterspurgte dokumenter en gang for alle sparer jeg masser af tid."

Valentina Šintić
Referent for forretningsledelsen
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Brug funktionen Virksomhedsprofiler i markedspladsen.

Test gratis nu

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre:

Til toppen