skip navigation

Europas førende kapacitets- og fragtbørs

Med fragtbørsen fra TIMOCOM handler du hurtigt og effektivt på spotmarkedet. Uanset om du arbejder som transportsælger eller transportkøber: Her finder du den passende forretningspartner. Dine fordele: Du nyder godt af nye forretningsmuligheder, øget omsætning og færre tomkørsler. Brug også vores specialtilbud vedrørende Kurer-ekspres-pakke-services (KEP) eller find fragt og kapacitet på farten via vores Transportbarometer-app.

Fragtsøgning på den nemme måde

fragtbørsen indstilles der dagligt op til 800.000 nationale og internationale kapacitets- og fragttilbud fra over 135.000 brugere fra hele Europa. Her finder alle parter det helt rigtige. Fra vognmanden til speditøren eller virksomheder fra produktion og handel.

Fragtbørs - fragtsøgning på den nemme måde

Opret køretøjer i en fart

Via den brugervenlige køretøjs-indtastning kan du som ordremodtager oprette kapacitetstilbud med informationer om dit køretøjs type, volumen/vægt, dato, aktuelle lokalitet og destination. På den måde undgår du både tomkørsler og unødige udgifter. Mulige ordregivere kan kontakte dig direkte gennem dit tilbud.

Fragtbørs - opret køretøjer i i en fart

Tilbyd fragt på den smarte måde

Via fragt-indtastningen og fragt-oversigten kan du både finde og afgive ordrer om transport afalle godstyper. Som ordregiver er det vigtigt, at du beskriver din fragt med størrelse, type, vægt, pålæsning- og aflæsningsted så detaljeret som muligt. Det gør det nemmere for vognmænd med ledige fragtkapaciteter at forstår dine behov, og du vil derfor blive kontaktet hurtigere.

Tilbyd fragt på den smarte måde

Udvælg fragt på sikker vis

I den detaljerede oversigt over fragttilbuddet finder du yderligere informationer om den valgte fragt. Når ordremodtageren klikker på dit tilbud får vedkommende vist dine kontaktoplysninger, og kan henvende sig direkte til dig som potentiel ordremodtager.

Udvælg fragt på sikker vis

Test TIMOCOM systemet nu.

Test gratis nu

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre:

+49 211 88 26 88 26

Fragtsøgning

Op til 800.000 nationale og internationale tilbud hver dag. Slå dig ikke til tåls med mindre.

Uddrag af fragttilbud fra/til DK

Fra

Til

Længde

Vægt

Vogntype

Seneste opdatering 2021-04-10 15:45 CET

Lukket brugergruppe (LBG)

Virksomheder og brancheforbund har mulighed for at oprette lukkede brugergrupper i fragtbørsen. De fungerer som en art fragt-netværk inden for fragtbørsen og er samtidig et lukrativt interessenetværk bestående af ligesindede virksomheder.

Gruppens medlemmer stiller i første omgang deres kapacitets- og fragttilbud udelukkende til rådighed for medlemmerne i brugergruppen, inden de offentliggøres på den offentlige transportbørs. På den måde får LBG-medlemmerne et informations- og tidsmæssigt forspring i forhold til andre virksomheder, og kan dermed hurtigere finde de passende tilbud.

Tag hånd om din succes. Hele TIMOCOM via app!

App til tablets og smartphones. Brug hele TIMOCOM på farten

Udmærkelse

August 2019 - Europas førende fragtbørs fra TIMOCOM er blevet udmærket med BME-kvalitetsstemplet inden for "Transportindkøb".

Kvalitetsstempel: BMEnet tildeler TIMOCOM fragtbørsen kvalitetsstemplet
Til toppen