Sikkerhedsnettet kort fortalt

Hos os har brugersikkerheden førsteprioritet. Derfor tjekker og godkender vi både nye og eksisterende kunder, ligesom du med Smart Logistics System får adgang til en lang række andre sikkerhedsfunktioner.

Altid adgang til markdspladsen

Som TIMOCOM kunde downloader du din personlige sikkerhedsadgang ved hjælp af en individuel sikkerhedsnøgle. Når din brugerkonto er blevet godkendt og aktiveret, kan du derfor når som helst tilgå markedspladsen på enkel og sikker vis.

De samme høje sikkerhedsstandarder gælder selvfølgelig ved brug af markedspladsen på mobil eller tablet. Med den individuelle PIN får du adgang til din personlige TIMOCOM brugerkonto uanset enhed, tid og sted.

Dine fordele:

 • Du får en personlig sikkerhedsnøgle til login på PC/desktop
 • Nemt og sikkert login
 • Mobil systemadgang via app
 • Aktivering kun for autoriserede brugere

En af vores store styrker: Den tekniske sikkerhed

TIMOCOM sikkerhedsnettet omfatter desuden målrettede investeringer i topmoderne teknologier fra IBM og Oracle. Som kunde har du dermed adgang til markedspladsen, der muliggør tidsbesparende og sikre arbejdsgange.

 

Hos TIMOCOM venter der ingen ubehagelige overraskelser: To geografisk adskilte og uafhængige datacentre med maksimalt sikkerhedsniveau sørger for, at du kan arbejde ubesværet døgnet rundt. Vores servere er nemlig - takket være komplette backup-systemer - også fuldt tilgængelige i katastrofesituationer, og markedspladsen kan derfor altid tilgås i den velkendte høje kvalitet.

Som IT-specialist tilbyder TIMOCOM:
 • ISO/IEC 27001-tegn certificerede og energisparende datacentre
 • Sikker dataoverførsel takket være krypteret SSL-forbindelse  
 • 24/7 overvågning og drift med egen IT-afdeling
 • Flerdobbelt, redundant internetforbindelse
 • Topeffektiv firewall og antivirus-programmer i flere lag

Her tager vi ingen chancer: Adgang til markedspladsen

Transparent, korrekt og kompetent – din forretningsafvikling med TIMOCOM. Vores kunder er vant til og forventer topsikkerhed hos TIMOCOM, og derfor skal alle deltagende virksomheder opfylde bestemte krav. I skrivende stund nyder mere end 147.000 TIMOCOM brugere allerede godt af vores strenge sikkerhedsstandarder. Det er svært at blive godkendt som TIMOCOM kunde, og det er derfor et kvalitetsstempel i sig selv at være blevet godkendt.

Sikkerhed på spot- og kontraktmarkedet
 • Der gives principielt først adgang til transportbørsen, når en virksomhed har eksisteret i 6 måneder
 • Kontrol af vigtige forretningsdokumenter inden kontraktens indgåelse
 • Kontrol af alle nye kunder
 • Vedvarende kontrol af kunder også efter kontraktens indgåelse

Vi hjælper dig med at kræve din ret

Af og til får kunderne ikke betalt deres regninger til tiden, og den situation vil man nok aldrig helt kunne undgå som selvstændig erhvervsdrivende. I disse tilfælde sidder TIMOCOMs internationale inkassoservice klar til at hjælpe. Vores inkassoafdeling skrider hurtigt og ukompliceret til værks og klarlægger den aktuelle betalingsstatus. En anden fordel ved inkassoafdelingen er det faktum, at vores rådgivere taler både dit og dine kunders modersmål.

Vores inkassoafdeling har desuden en anden positiv bivirkning: Den gør det uattraktivt for useriøse virksomheder overhovedet at prøve at blive en del af TIMOCOM netværket.

Yderligere informationer >

Maksimal sikkerhed med forudgående baggrundstjek

Vores kunder skal hver dag kunne bruge Smart Logistics System på effektiv og sikker vis – det er vores ansvar og løfte. Eftersom transaktionerne udføres direkte mellem forretningspartnerne, er den enkelte bruger naturligvis også selv nødt til at udvise den nødvendige forretningsmæssige omhu.

Kontrol af forretningspartnerens identitet:

 • Bed potentielle forretningspartnere om at udskrive deres tilbud fra marrkedspladsen og sende det til dig. På den måde kan du omgående kontrollere, om vedkommende nu også rent faktisk har adgang til systemet.
 • Tjek din potentielle forretningspartners profil i firmaregisteret. Ved hjælp af dokument-funktionen bør vedkommende have uploadet hyppigt efterspurgte dokumenter, der kan bruges til at tjekke identiteten.
 • Sammenlign oplysningerne i de uploadede dokumenter med virksomhedsprofilen i firmaregistret.
 • Tjek om kontaktoplysningerne er identiske med oplysningerne i firmaregistret, herunder f.eks. navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Hvis der efter kontrollen fortsat er begrundet tvivl om rigtigheden af forretningspartnerens oplysninger, hjælper TIMOCOM Identify dig med at tjekke identiteten på din potentielle forretningspartner.

Til dette formål skal du indsende:

 • En udskrift af det tilbud, som forretningspartneren har sendt dig via systemet
 • En kopi af hhv. de uploadede dokumenter i firmaregistret og de firmadokumenter, som du har modtaget af forretningspartneren.
 • En komplet udfyldt ordreformular med angivelse af årsagen til din mistænksomhed angående denne kunde

Samtlige dokumenter sendes til TIMOCOM via e-mail eller fax:

Sagsbehandlingstiden for et omfattende gratis tjek via vores TIMOCOM Identify-team anslås til maksimalt 5 arbejdstimer. Svaret får du skriftligt – på hverdage i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 17.00.

Det kan du selv kan gøre for at bidrage til en tryg forretningsafvikling

Takket være vores nøje gennemtænkte, flerdimensionale sikkerhedsnet gør TIMOCOM allerede en hel del for, at alt skal fungere gnidningsfrit i din arbejdshverdag. Med simple midler og foranstaltninger kan du dog også selv bidrage til et langt højere sikkerhedsniveau i arbejdshverdagen. Her giver vi dig et par nyttige tips til højere sikkerhed.

At-TIMOCOM-it-is-a-standard-procedure-to-examine-customers-at-the-start-md

Bekæmp fragttyveri i fællesskab

Tjek hele transportkæden og udeluk svage led

Fem selskaber og institutioner har samlet deres knowhow og tilbyder virksomheder og chauffører aktiv støtte gennem hele transportkæden.

Vores mål: At informere transportbranchens aktører om risikoen for godstyveri, at udvikle praktiske modstrategier samt aktivt at understøtte implementeringen af relevante sikkerhedsforanstaltninger.

Godstyverier på tværs af Europa koster hvert år over otte milliarder euro i tab. For virksomhederne medfører forsinkede og/eller udeblevne vareforsendelser ofte produktionstab og annullering af ordrer. Samtidig udgør tyverierne en personlig risiko for lastbilchaufførerne. Ved hver femte godtyveri angribes chaufførerne med vold og trues på livet.

Uden aktive modforanstaltninger er der fare for yderligere stigninger i tyverier udført af velorganiserede kriminelle bander. Af den grund er fem tyske institutioner hhv. organisationer nu gået sammen om at yde målrettet støtte til de berørte virksomheder og chauffører:

 • Landeskriminalamt Niedersachsen
 • Verband für Sicherheit in der Wirtschaft Norddeutschland (VSWN)
 • Teleroute og TIMOCOM, markedsførende inden for fragtbørser
 • HDI-Gerling Industrie, mangeårig erfaring inden for industri- og transportforsikring

Risikominimerende modstrategier med udgangspunkt i forskellige områder, som f.eks.:

 • Der bør tages hensyn til fragttypen og kørselsstrækningen i valget af et passende køretøj og de nødvendige sikringssystemer. Generelt skal det kontrolleres, at køretøjet er sikkert og køreklart.
 • Transportinformationer bør ikke udveksles i selskab med uvedkommende tredjepart. Jo færre led i transportkæden, jo lavere risiko for informationsmisbrug. Del ikke informationer med andre end de strengt nødvendige, og begræns antallet af transportaktører og berøringsflader undervejs mest muligt.
 • Chauffører bør bruge indhegnede og belyste rastepladser og holdesteder, især til længere pauser og overnatninger. Egnede parkeringsmuligheder skal allerede tilgodeses ved ruteplanlægningen.
 • Uvedkommende tredjepart må ikke medtages under transporten. Transporterne skal spores fra start til slut, så der hele tiden er kontakt mellem medarbejderne på kontoret og chaufføren.
Til toppen