Pressemeddelelser

Her finder du alle aktuelle presseinformationer om forskellige emner vedrørende virksomheden TIMOCOM, vores kunder samt branchen iøvrigt.

Erkrath, Tyskland/ Wrocław, Polen, 23.10.2019 – IT- og dataspecialisten TIMOCOM fra Erkrath i Tyskland vil vokse yderligere internationalt. Virksomheden udbygger sin tilstedeværelse på det polske marked med et yderligere domicil i Wrocław. Både transportører og speditører, og også kunder inden for området industri og handel, vil nyde godt af den nye strategiske placering og den øgede tilstedeværelsen i Polen.

læs videre >

Tysklands transportvirksomheder har i tredje kvartal 2019 gennemført færre opgaver end sidste år. Fra juli til september gik de indenlandske lastvognstransporter ca. 12 procent tilbage sammenlignet med samme tidsrum sidste år. Men den konjunkturbetingede nedadgående tendens, der indtil midten af året tegnede sig ved efterspørgslen efter transportydelser i Europas første Smart Logistics System, lader dog til at være stoppet. Det fortæller IT-firmaet TIMOCOM i sin analyse af tredje kvartal 2019 med hensyn til transportbarometeret.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, d. 26. september 2019 – d. 26. september er det igen tid til at fejre europæisk sprogdag. Europarådet bruger dagen til at sætte fokus på den store sprogmangfoldighed i Europa, gøre indbyggerne opmærksomme på de mange fordele ved gode sprogkundskaber, understøtte den individuelle flersprogethed og motivere europæerne til livslang sproglæring.  Dagen udspringer af succesen fra det første europæiske sprogår i 2001. Siden dengang er der sket en hel masse, frem for alt på den digitale front.

læs videre >

Erkrath, Tyskland/Manchester, UK – Engelske Anthony Valentine har arbejdet inden for logistikbranchen i næsten 30 år og leder i dag logistikafdelingen Road Freight Manager hos Cargo Overseas. Den multimodale transportvirksomhed Cargo Overseas var i forvejen aktiv inden for international fragt ad luft- og søvejen, og for fire år gik Anthony "Ant" Valentine så i gang med at opbygge afdelingen for europæisk vejgodstransport sammen med mangeårige kollegaer fra branchen. Ikke mindst takket være den stærke holdånd formår den selvudnævnte kaptajn at holde kursen, selv når Brexit-bølgerne går højt.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 25-07-2019 – særligt Tyskland, Frankrig og Benelux lider under den verdensomspændende konjunkturafkøling. Dette dokumenterer de aktuelle tal fra TIMOCOMs transportbarometer, et redskab IT-virksomheden bruger til kvartalsvist at dokumentere udviklingen inden for transportudbud- og efterspørgsel på Europas største fragtbørs.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 24.06. 2019 – Gennem et forbedret digitalt transportnetværk kan branchens aktuelle problemer så som chaufførmangel og det høje antal tomkørsler på de tyske veje nedsættes markant. Denne vurdering kommer fra IT-serviceyderen TIMOCOM.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 17.05.2019 – slut med kø ved rampen: Sådan lyder det ambitiøse mål for samarbejdet mellem TIMOCOM og Cargoclix. Ved at forbinde telematikdata med et system til tidsvindue-management ønsker de to IT-virksomheder at løse den kendte problematik med kø ved rampen ved vare ind- og udlevering, og dermed sætte helt nye standarder for branchen.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 08.05.2019 – Fra d. 4. til d. 7. juni mødes hele logistikbranchen til transport logistic 2019 messen i München. TIMOCOM er selvfølgelig også på plads i messehallen, denne gang under overskriften "One system. One network. One future.". I hal A5 på stand 317/418 kan de besøgende på verdens førende logistikmesse opleve den nye systemstartside, de nyeste Smart App-funktioner samt en tovejs-grænseflade for transportordrer.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 26.04.2019 – Frygten for et hårdt Brexit har fået antallet af vareleveringer til den britiske halvø til at eksplodere. Sammenlignet med samme tidspunkt året før er antallet af lastbiltransporter fra alle dele af Europa med kurs mod Storbritannien steget med 112% i første kvartal 2019, hvilket er en fordobling. Dette dokumenterer de aktuelle tal fra TIMOCOMs transportbarometer, et redskab IT-virksomheden bruger til kvartalsvist at dokumentere udviklingen inden for transportudbud- og efterspørgsel på Europas største digitale fragt- og kapacitetsløsning.

læs videre >

Erkrath, Tyskland/Madrid, Spanien, 17.04.2019 - Påskens mange helligdage giver ofte anledning til nyhedsindslag om sæsonbetingede udfordringer inden for logistikbranchen.  Her får man derfor en oplagt mulighed for at granske sæsonvarernes vej fra producent til supermarkedets hylder. Påsken betyder dog ikke kun et øget behov for transport af chokoladeharer og påskeæg. Varebehovet som helhed stiger nemlig også markant omkring påsketid, og her venter en særlig udfordring: Helligdagene falder i mange tilfælde forskelligt i de europæiske lande, hvilket giver store logistiske udfordringer. I Spanien og Danmark er torsdagen før påske f.eks. en helligdag, mens det i Tyskland er en normal hverdag. I Tyskland er butikkerne så til gengæld også lukket mandag efter påske. En speditør fra Spanien fortæller her, hvordan helligdagene under påsken, som falder forskelligt alt efter land, påvirker deres forretning.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 02.04.2019 – TIMOCOM fortsætter sit væksteventyr. TIMOCOM har ikke kun haft succes med sin fragtbørs det foregående år. De mest populære produkter i IT-virksomhedens produktpalet var derimod anvendelserne til digital ordreafvikling inden for logistikbranchen.

læs videre >

Erkrath/Hilden, Tyskland 12.02.2019 – Tripple Z har fundet en niche: Producenten af solcellemoduler fremstiller ikke kun nye kvalitetsmoduler "Made in Germany", men handler samtidig også med brugte solcelleanlæg. Dette forretningsområde vokser støt.  I dag er Tripple Z den største udbyder af brugte solcellemoduler og tilbehør i hele Europa. De mange købs- og salgsaktiviteter har selvsagt udløst et stort transportbehov, og dette håndterer virksomheden ved hjælp af TIMOCOM, Europas første Smart Logistics System.

læs videre >

Pressekontakt

+49 211 88 26 69 24

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her