Pressemeddelelser

Her finder du alle aktuelle presseinformationer om forskellige emner vedrørende virksomheden TIMOCOM, vores kunder samt branchen iøvrigt.
Fragttilbud i Europa (1. kvartal 2020)  Januar februar marts
23.04.2020

TIMOCOM transportbarometeret: Europas transportmarked på rutsjebanetur

Erkrath, Tyskland, 23.04.2020 - usikkerheden omkring coronakrisens videre forløb førte til en stærk stigning i antallet af fragtudbud på det europæiske transportmarked. "Mange virksomheder valgte at fremskynde deres bestillinger med udsigt til de forestående grænselukninger og andre corona-relaterede indskrænkninger", kommenterer Tilman Fecke, business analyst hos TIMOCOM, om den usædvanlige stigning i antallet af fragttilbud på Europas førende fragtbørs fra midt marts.

læs videre >
25.03.2020

Som svar på den akutte situation: TIMOCOM udvider adgangen til Europas førende fragtbørs og lagerbørs

Erkrath, Tyskland 25.03.2020 – Virksomheden bag Europas førende fragtbørs, TIMOCOM, udvider nu adgangen til sit logistiksystem som svar på den aktuelle krise. "Vi ønsker at yde vores bidrag til at sikre den fortsatte og ubrudte forsyning af levnedsmidler og medicin til Europas befolkninger, hvilket er en udfordrende opgave under de aktuelle undtagelsesforhold", siger administrerende direktør hos TIMOCOM, Tim Thiermann. 

læs videre >
26.02.2020

TIMOCOM transportbarometer: Tyskland viser tegn på svaghed, Italien buldrer afsted

Erkrath, Tyskland 26.02.2020 – den italienske logistikbranche oplevede kraftig vækst sidste år: "For Italiens vedkommende voksede fragtandelen med 16 procent i forhold til året før", fortæller TIMOCOM Business Analyst Tilman Fecke. Og dette billede er bestemt ikke typisk for Europas transportbranche. Den netop offentliggjorte årsberetning fra TIMOCOM transportbarometeret er da også alt andet end positiv. Dermed kom det i 2019 til en tilbagegang af fragttilbud på tværs af Europas landegrænser på 8,3 procent. I 2018 sås derimod en stigning på 5 procent i forhold til 2017.

 

læs videre >
23.10.2019

Nyt domicil i Wrocław: TIMOCOM vokser internationalt og udbygger sin tilstedeværelse i Polen strategisk.

Erkrath, Tyskland/ Wrocław, Polen, 23.10.2019 – IT- og dataspecialisten TIMOCOM fra Erkrath i Tyskland vil vokse yderligere internationalt. Virksomheden udbygger sin tilstedeværelse på det polske marked med et yderligere domicil i Wrocław. Både transportører og speditører, og også kunder inden for området industri og handel, vil nyde godt af den nye strategiske placering og den øgede tilstedeværelsen i Polen.

læs videre >
17.10.2019

TIMOCOM transportbarometer: Tyske transportvirksomheder kører i tredje kvartal 2019 færre opgaver hjem end sidste år

Tysklands transportvirksomheder har i tredje kvartal 2019 gennemført færre opgaver end sidste år. Fra juli til september gik de indenlandske lastvognstransporter ca. 12 procent tilbage sammenlignet med samme tidsrum sidste år. Men den konjunkturbetingede nedadgående tendens, der indtil midten af året tegnede sig ved efterspørgslen efter transportydelser i Europas første Smart Logistics System, lader dog til at være stoppet. Det fortæller IT-firmaet TIMOCOM i sin analyse af tredje kvartal 2019 med hensyn til transportbarometeret.

læs videre >
26.09.2019

TIMOCOM: Bevar den sproglige mangfoldighed trods digitalisering

Erkrath, Tyskland, d. 26. september 2019 – d. 26. september er det igen tid til at fejre europæisk sprogdag. Europarådet bruger dagen til at sætte fokus på den store sprogmangfoldighed i Europa, gøre indbyggerne opmærksomme på de mange fordele ved gode sprogkundskaber, understøtte den individuelle flersprogethed og motivere europæerne til livslang sproglæring.  Dagen udspringer af succesen fra det første europæiske sprogår i 2001. Siden dengang er der sket en hel masse, frem for alt på den digitale front.

læs videre >
26.07.2019

Musketererne fra Cargo Overseas har fortsat kurs mod Europa

Erkrath, Tyskland/Manchester, UK – Engelske Anthony Valentine har arbejdet inden for logistikbranchen i næsten 30 år og leder i dag logistikafdelingen Road Freight Manager hos Cargo Overseas. Den multimodale transportvirksomhed Cargo Overseas var i forvejen aktiv inden for international fragt ad luft- og søvejen, og for fire år gik Anthony "Ant" Valentine så i gang med at opbygge afdelingen for europæisk vejgodstransport sammen med mangeårige kollegaer fra branchen. Ikke mindst takket være den stærke holdånd formår den selvudnævnte kaptajn at holde kursen, selv når Brexit-bølgerne går højt.

læs videre >
25.07.2019

Transportbarometer: Konjunkturafkølingen rammer transportbranchen

Erkrath, Tyskland, 25-07-2019 – særligt Tyskland, Frankrig og Benelux lider under den verdensomspændende konjunkturafkøling. Dette dokumenterer de aktuelle tal fra TIMOCOMs transportbarometer, et redskab IT-virksomheden bruger til kvartalsvist at dokumentere udviklingen inden for transportudbud- og efterspørgsel på Europas største fragtbørs.

læs videre >
24.06.2019

TIMOCOM: Transportbranchens digitale netværk skal forbedres

Erkrath, Tyskland, 24.06. 2019 – Gennem et forbedret digitalt transportnetværk kan branchens aktuelle problemer så som chaufførmangel og det høje antal tomkørsler på de tyske veje nedsættes markant. Denne vurdering kommer fra IT-serviceyderen TIMOCOM.

læs videre >
17.05.2019

Slut med kø ved rampen: TIMOCOM og Cargoclix eliminerer ventetid ved rampen

Erkrath, Tyskland, 17.05.2019 – slut med kø ved rampen: Sådan lyder det ambitiøse mål for samarbejdet mellem TIMOCOM og Cargoclix. Ved at forbinde telematikdata med et system til tidsvindue-management ønsker de to IT-virksomheder at løse den kendte problematik med kø ved rampen ved vare ind- og udlevering, og dermed sætte helt nye standarder for branchen.

læs videre >
08.05.2019

TIMOCOM på transport logistic messen 2019 i München

Erkrath, Tyskland, 08.05.2019 – Fra d. 4. til d. 7. juni mødes hele logistikbranchen til transport logistic 2019 messen i München. TIMOCOM er selvfølgelig også på plads i messehallen, denne gang under overskriften "One system. One network. One future.". I hal A5 på stand 317/418 kan de besøgende på verdens førende logistikmesse opleve den nye systemstartside, de nyeste Smart App-funktioner samt en tovejs-grænseflade for transportordrer.

læs videre >
26.04.2019

Transportbarometer: Frygten for et kaotisk Brexit får EU-eksporten til Storbritannien til at eksplodere

Erkrath, Tyskland, 26.04.2019 – Frygten for et hårdt Brexit har fået antallet af vareleveringer til den britiske halvø til at eksplodere. Sammenlignet med samme tidspunkt året før er antallet af lastbiltransporter fra alle dele af Europa med kurs mod Storbritannien steget med 112% i første kvartal 2019, hvilket er en fordobling. Dette dokumenterer de aktuelle tal fra TIMOCOMs transportbarometer, et redskab IT-virksomheden bruger til kvartalsvist at dokumentere udviklingen inden for transportudbud- og efterspørgsel på Europas største digitale fragt- og kapacitetsløsning.

læs videre >

Pressekontakt

+49 211 88 26 69 24

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her