Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. er en rumænsk transport- og speditionsvirksomhed. Virksomhedens medarbejderstab tæller 20 ansatte, der allerede har gjort sig mange erfaringer på det rumænske og europæiske speditionsmarked. Organisationen er repræsenteret i hele Rumænien med underafdelinger i Bukarest, Temeswar, Déva (Denburg), Satu Mare (Sathmar) og Miercurea Ciuc (Seklerburg, Csíkszereda). Det store speditørnetværk sikrer høj kvalitet og et bredt ydelsesspektrum. Virksomhedens vognpark omfatter over 2.000 lastkøretøjer. Virksomhedens partnere omfatter små og mellemstore virksomheder fra hele Europa.

TC: Kan du fortælle os om et problemtilfælde, der først og fremmest blev løst takket være indgriben fra TIMOCOM Inkasso International?

Csaba Török: Vi har haft stor succes med at benytte inkassoservicen, faktisk ligger succeskvoten på præcis 93,75%. Vi har haft mange tilfælde, hvor det inddrevne beløb lå på over 10.000 euro. Md tiden har mine kollegaer opbygget et tæt arbejde med jeres medarbejdere, og derfor løser vi i dag opgaverne endnu mere effektivt og målrettet. Det opkrævede beløb betales ikke altid på en gang, sommetider betales det i rater. Men vi ser dette stadigvæk som en succes.

TC: Hvor kompliceret skal en sag være, før I beslutter jer for at overdrage den til TIMOCOM Inkasso International? Og hvordan kan vores inkassoservice være en hjælp i forhold til at undgå langvarige og opslidende juridiske procedurer?

Csaba Török: Vi overdrager alle ordrer til TIMOCOM Inkasso International, hvis betalingsfristen er overskredet med 30 dage uden at vi har modtaget nogen informationer om betalingsintentionen. Vi benytter især inkassoservicen ved problemer med udenlandske partnere, da det internationale team opererer langt mere effektivt i udlandet end os. Den hurtige og effektive arbejdsproces i kombination med den transparente, konkrete og hurtige respons på samtlige henvendelser er blot videre pluspunkter ved denne service.

Til toppen