skip navigation

Transportleksikon

Lexicon-poster

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V

Nu kan du selv være med til at udforme dine transport- og logistikprocesser. Uanset om det gælder kundevinding, gennemførelse eller forvaltning af transportordrer, i Smart Logistics System fra TIMOCOM finder du altid den passende funktion i henhold til dine behov og dit aktuelle digitaliseringsniveau.

Virksomhedslogistik

Virksomhedslogistik er fællesbetegnelsen for en virksomheds samlede logistik. Dette omfatter alle interne og virksomhedsoverskridende aspekter i forbindelse med logistik. Herunder anskaffelse, intern logistik for produktionen samt forsendelse og distribution af de producerede varer.

Begrebet
Inden for erhvervsøkonomien defineres begrebet "logistik" som planlægning, styring, gennemførelse og kontrol af den fysiske varestrøm og den tilhørende informationsstrøm gennem hele virksomhedens værditilvækstkæde.

Logistikopgaver optræder grundlæggende i alle virksomheder – uanset branche. Virksomhedslogistik er således fællesbetegnelsen for de mange forskellige krav til logistikken i en virksomhed. Firmaer, der er aktive inden for logistiksektoren, er desuden specialiseret inden for den fysiske varestrøm og påtager sig denne og de dertil hørende opgaver som servicevirksomhed for andre virksomheder, især godstransport.

Bliv branche-insider

Tilmeld dig her, og glæd dig til regelmæssigt at modtage relevante artikler, der gør din arbejdshverdag lettere og udvider din forretningshorisont.

Tilmeld nyhedsbrev

Alle felter markeret med '*' er obligatoriske og skal udfyldes.

Når du afsender tilmeldingsformularen (opret dig nu), accepterer du samtidig vores Databeskyttelsesbestemmelser.

Tilmelding newsletter:


Med henblik på tilsending af informationer overføres dine personoplysninger (e-mail, efternavn og fornavn) videregives fra TIMOCOM GmbH til SC-Networks GmbH's database (handelsregister: Amtsgericht München, registernummer: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg, Tyskland. SC-Networks GmbH er underlagt Tysklands databeskyttelseslov samt TIMOCOMs anvisninger.

Til toppen