skip navigation

Transportleksikon

Lexicon-poster

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V
 • Palle

  Transportpaller er flade underlag til transport af stabelbare varer. Forskellige konstruktioner (f.eks. fladpaller eller tankpaller) af forskellige materialer som træ, plast eller rustfrit stål. Den [...]

 • Palleløfter

  En palleløfter er et materialehåndteringsudstyr, som valgfrit fungerer med eller uden motor. Den anvends til transport af paller og [...]

 • Presenning

  Afdækning af laderummet til beskyttelse af godset mod [...]

 • Produktion

  Begrebet produktion skal forstås som forarbejdning samt fabrikationen og fremstillingen af varer og serviceydelser.

  Produktion er en virksomhedsprocess, som varer fra udviklingen af et [...]

Nu kan du selv være med til at udforme dine transport- og logistikprocesser. Uanset om det gælder kundevinding, gennemførelse eller forvaltning af transportordrer, i Smart Logistics System fra TIMOCOM finder du altid den passende funktion i henhold til dine behov og dit aktuelle digitaliseringsniveau.

Bliv branche-insider

Tilmeld dig her, og glæd dig til regelmæssigt at modtage relevante artikler, der gør din arbejdshverdag lettere og udvider din forretningshorisont.

Tilmeld nyhedsbrev

Alle felter markeret med '*' er obligatoriske og skal udfyldes.

Når du afsender tilmeldingsformularen (opret dig nu), accepterer du samtidig vores Databeskyttelsesbestemmelser.

Tilmelding newsletter:


Med henblik på tilsending af informationer overføres dine personoplysninger (e-mail, efternavn og fornavn) videregives fra TIMOCOM GmbH til SC-Networks GmbH's database (handelsregister: Amtsgericht München, registernummer: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 in 82319 Starnberg, Tyskland. SC-Networks GmbH er underlagt Tysklands databeskyttelseslov samt TIMOCOMs anvisninger.

Til toppen