Nu kan du selv være med til at udforme dine transport- og logistikprocesser. Uanset om det gælder kundevinding, gennemførelse eller forvaltning af transportordrer, i Smart Logistics System fra TIMOCOM finder du altid den passende funktion i henhold til dine behov og dit aktuelle digitaliseringsniveau.

CEMT-tilladelse

En CEMT-tilladelse (CEMT = Conférence Européenne des Ministres des Transports / Den Europæiske Transportministerkonference) tillader virksomheder at transportere gods i grænseoverskridende godstrafik mellem CEMT-medlemsstater (som ud over OECD-landene også omfatter en række øst- og sydøsteuropæiske stater). CEMT-tilladelsen giver ikke ret til at udføre indenrigstransporter i en CEMT-medlemsstat eller transporter mellem en CEMT-medlemsstat og en ikke-medlemsstat.
Tilladelserne udstedes af Færdselsstyrelsen. Brugen af tilladelserne er underkastet strenge regler, der blandt andet omfatter køretøjskategorierne EURO 1-4. Man har ikke noget lovkrav på at få tildelt en tilladelse. Tilladelsen skal medføres ved hver kørsel – med eller uden læs – og udfyldes før kørslens påbegyndelse. Tilladelsen gælder for ét kalenderår.

Bliv branche-insider

Tilmeld dig her, og glæd dig til at regelmæssigt at modtage relevante artikler, der gør din arbejdshverdag lettere og udvider din forretningshorisont.


Tilmeld nyhedsbrev

Til toppen