TIMOCOM Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.


TIMOCOM mobile

App til tablets og smartphones. Brug hele TIMOCOM mobilt

Du kan have Europas største transportplatform med dig rundt når som helst og hvor som helst. Det er supernemt: Download TIMOCOM transportbarometer-app'en – den er din mobile adgang til alle dine bestilte TIMOCOM produkter! Uanset om der er tale om transportbørs, licitationsplatform, trackingplatform, lagerbørs eller transportregister – med denne app kan du undervejs logge på din TIMOCOM Account og disponere overalt fra.*

AppStores QR-Code

Dine fordele

Fuld adgang til din TIMOCOM account, også på farten
Reagér på forretningschancer med det samme, til enhver tid
Finde fragter og udbyde kapacitet mobilt i hele Europa
Vide, hvor dine køretøjer p.t. befinder sig takket være, uanset hvor du er
Deltage i licitationer vedrørende transportordrer, når det passer dig
Udbyde lagerarealer fleksibelt og hurtigt finde frie lagre
Netværke mobilt takket være virksomhedsprofilerne for transport og logistik i TC Profile®

Altid og overalt aktiv på markedet

Bruge hele TIMOCOM mobilt - transportbarometer-app

Den mobile TIMOCOM adgang er integreret i transportbarometer-app'en. Dermed har du også rådighed over den europæiske vejgodstransportbranchens aktuelle markedsdata. På den måde har du argumenterne i orden ved prisforhandlinger på stedet. Med TIMOCOM mobil er du godt rustet når som helst og hvor som helst – den næste forretningsmulighed ligger i dine hænder og er kun ét klik væk.

* For at bruge den via en mobil terminal skal der være registreret en stationær computer. For hver terminal er en ekstra TIMOCOM account nødvendig.

Bevar overblikket over markedssituationen

Transportbarometeret viser den aktuelle udbudssituation af ledig kapacitet og fragtkapaciteter på det europæiske vejgodstransportmarked. Den gengiver dermed et aktuelt billede af den europæiske transport- og logistikbranche. Ved hjælp af transportbarometeret kan disponenter fra kontoret bedømme, hvordan den aktuelle kapacitets- og fragtsituation er i andre lande. Dermed kan virksomheder lettere nå at reagere på prisudsving og i det hele taget planlægge deres disponering bedre. Takket være den store udtryksfuldhed er transportbarometeret et betydningsfuldt værktøj, når det gælder markedsprissætningen..

TIMOCOM transportbarometer - det praktiske instrument for et bedre overblik og mere transparens.

Hvordan indsamles dataene?

Som markedsleder blandt de europæiske fragtbørser har TIMOCOM hvert sekund omfattende datamateriale til rådighed. Der oprettes dagligt op til 750.000 kapacitets- og fragttilbud på TC Truck&Cargo® fra over 127.000 brugere. Tilbuddene evalueres og vises herefter på transportbarometeret i noget nær realtid.

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.