TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.

Pressemeddelelser Aktuelle informationer

Velkommen til TimoComs newsroom. Her finder du alle aktuelle presseinformationer om forskellige emner rundt om virksomheden TimoCom, vores kunder samt branchen. I vores mediatek kan du desuden gratis downloade pressebilleder.

Alle nyheder samlet ét sted

Ønsker du flere nyheder? Så find informationer om vores social media-aktiviteter, abonnér på vores nyhedsbrev eller kontakt vores kontaktperson vedr. pressespørgsmål.

Erkrath, Tyskland, 16.06.2016 - Der er én uge til EU-folkeafstemningen i Storbritannien. Den 23. juni stemmer briterne om det skæbnessvangre spørgsmål for Storbritannien og resten af Europa, om deres land som det første nogensinde skal forlade EU frivilligt. Selv kort tid før afstemningen er resultatet ikke til at forudsige. I ... mere

Erkrath/Tyskland, 06.06.2016 – For mange lader det til at være en ”rød klud” og umiddelbart forbundet med emnet "illegal". Men transportydelser udført i et land af en udenlandsk virksomhed, kort sagt: cabotage, er en fuldstændigt gængs praksis. Afhængigt af interesserne er emnet genstand for kontroversiel diskussion. ... mere

24.05.16

Frutas Montosa fra Malaga producerer avocadoer, mango og guacamole og er den markedsledende indenfor eksport af avocadoer i Europa. Virksomhedens grundlægger Luis Montosa så forretningspotentiale og fremtid i den subtropiske frugt for hele 35 år siden.

... mere

Transportleksikon

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

TimoCom kommunikerer på nettet

Følg os

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.