Pressemeddelelser

Her finder du alle aktuelle presseinformationer om forskellige emner vedrørende virksomheden TIMOCOM, vores kunder samt branchen iøvrigt.

Erkrath, Tyskland, 24.06. 2019 – Gennem et forbedret digitalt transportnetværk kan branchens aktuelle problemer så som chaufførmangel og det høje antal tomkørsler på de tyske veje nedsættes markant. Denne vurdering kommer fra IT-serviceyderen TIMOCOM.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 17.05.2019 – slut med kø ved rampen: Sådan lyder det ambitiøse mål for samarbejdet mellem TIMOCOM og Cargoclix. Ved at forbinde telematikdata med et system til tidsvindue-management ønsker de to IT-virksomheder at løse den kendte problematik med kø ved rampen ved vare ind- og udlevering, og dermed sætte helt nye standarder for branchen.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 08.05.2019 – Fra d. 4. til d. 7. juni mødes hele logistikbranchen til transport logistic 2019 messen i München. TIMOCOM er selvfølgelig også på plads i messehallen, denne gang under overskriften "One system. One network. One future.". I hal A5 på stand 317/418 kan de besøgende på verdens førende logistikmesse opleve den nye systemstartside, de nyeste Smart App-funktioner samt en tovejs-grænseflade for transportordrer.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 26.04.2019 – Frygten for et hårdt Brexit har fået antallet af vareleveringer til den britiske halvø til at eksplodere. Sammenlignet med samme tidspunkt året før er antallet af lastbiltransporter fra alle dele af Europa med kurs mod Storbritannien steget med 112% i første kvartal 2019, hvilket er en fordobling. Dette dokumenterer de aktuelle tal fra TIMOCOMs transportbarometer, et redskab IT-virksomheden bruger til kvartalsvist at dokumentere udviklingen inden for transportudbud- og efterspørgsel på Europas største digitale fragt- og kapacitetsløsning.

læs videre >

Erkrath, Tyskland/Madrid, Spanien, 17.04.2019 - Påskens mange helligdage giver ofte anledning til nyhedsindslag om sæsonbetingede udfordringer inden for logistikbranchen.  Her får man derfor en oplagt mulighed for at granske sæsonvarernes vej fra producent til supermarkedets hylder. Påsken betyder dog ikke kun et øget behov for transport af chokoladeharer og påskeæg. Varebehovet som helhed stiger nemlig også markant omkring påsketid, og her venter en særlig udfordring: Helligdagene falder i mange tilfælde forskelligt i de europæiske lande, hvilket giver store logistiske udfordringer. I Spanien og Danmark er torsdagen før påske f.eks. en helligdag, mens det i Tyskland er en normal hverdag. I Tyskland er butikkerne så til gengæld også lukket mandag efter påske. En speditør fra Spanien fortæller her, hvordan helligdagene under påsken, som falder forskelligt alt efter land, påvirker deres forretning.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 02.04.2019 – TIMOCOM fortsætter sit væksteventyr. TIMOCOM har ikke kun haft succes med sin fragtbørs det foregående år. De mest populære produkter i IT-virksomhedens produktpalet var derimod anvendelserne til digital ordreafvikling inden for logistikbranchen.

læs videre >

Erkrath/Hilden, Tyskland 12.02.2019 – Tripple Z har fundet en niche: Producenten af solcellemoduler fremstiller ikke kun nye kvalitetsmoduler "Made in Germany", men handler samtidig også med brugte solcelleanlæg. Dette forretningsområde vokser støt.  I dag er Tripple Z den største udbyder af brugte solcellemoduler og tilbehør i hele Europa. De mange købs- og salgsaktiviteter har selvsagt udløst et stort transportbehov, og dette håndterer virksomheden ved hjælp af TIMOCOM, Europas første Smart Logistics System.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 11.02.2019 – Det europæiske transportmarked viste sig komplet upåvirket af internationale handelskonflikter og dystre konjunkturudsigter i sidste kvartal af 2018. "Transportbranchen har oplevet et typisk stærkt slutkvartal", kommenterer Gunnar Gburek, spokesman for TIMOCOM, i forbindelse med de aktuelle tal fra transportbarometeret.

læs videre >

Erkrath, Tyskland, 15.11.2018 – Eurozonens buldrende vækst gav udslag i en uforandret høj efterspørgsel på transportkapacitet i årets tredje kvartal. "Den høje efterspørgsel på ledige transportkapaciteter i sommermånederne er ikke faldet nævneværdigt", fortæller Gunnar Burek, talsmand hos TIMOCOM. "Den ligger fortsat på et uforandret højt niveau".

læs videre >

Erkrath/Hannover, Tyskland, 19.08.2018 – For 8. gang i træk er TimoCom at finde på den tyske messe IAA Commercial Vehicles 2018 i Hannover. Dette år har TIMOCOM dog noget helt særligt i ærmet. Virksomheden bruger branchens vigtigste messe for mobilitet, transport og logistik til at præsenterer sit nye, fleksible logo. Som branchens første Smart Logistics System er virksomheden nu synonym med begrebet Augmented Logistics.

læs videre >

Erkrath, Tyskland 07.09.2018 – TIMOCOM har helt fra starten ønsket at støtte og inspirere unge studerende og lærlinge, bl.a. ved at give dem praktisk know-how fra branchen med på vejen. Denne gang går logistikbranchens IT-serviceyder dog et skridt videre, og tilbyder for første gang en tre måneders trainee stilling i sin polske underafdeling. Ved at bidrage til uddannelsen af morgendagens logistiktalenter ønsker TIMOCOM bl.a. at inspirere andre virksomheder til at gøre det samme.

læs videre >

Erkrath/Hannover, Tyskland 22.08.2018 – Europas førende IT- og dataspecialist inden for logistik, TIMOCOM, præsenterer sin nye profil på messen IAA Commercial Vehicles 2018 i Hannover (fra 20-27.09). TIMOCOM har givet sit brand en gennemgående overhaling og udviklet nye IT-løsninger, der skal skabe større synlighed og bedre kontakt mellem transportkædens aktører.

læs videre >

Pressekontakt

+49 211 88 26 69 24

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her