Alle nyheder samlet ét sted

Aktuelle pressemeddelelser

Fragttilbud i Europa (1. kvartal 2020)  Januar februar marts
23.04.2020

TIMOCOM transportbarometeret: Europas transportmarked på rutsjebanetur

Erkrath, Tyskland, 23.04.2020 - usikkerheden omkring coronakrisens videre forløb førte til en stærk stigning i antallet af fragtudbud på det europæiske transportmarked. "Mange virksomheder valgte at fremskynde deres bestillinger med udsigt til de forestående grænselukninger og andre corona-relaterede indskrænkninger", kommenterer Tilman Fecke, business analyst hos TIMOCOM, om den usædvanlige stigning i antallet af fragttilbud på Europas førende fragtbørs fra midt marts.

læs videre >
25.03.2020

Som svar på den akutte situation: TIMOCOM udvider adgangen til Europas førende fragtbørs og lagerbørs

Erkrath, Tyskland 25.03.2020 – Virksomheden bag Europas førende fragtbørs, TIMOCOM, udvider nu adgangen til sit logistiksystem som svar på den aktuelle krise. "Vi ønsker at yde vores bidrag til at sikre den fortsatte og ubrudte forsyning af levnedsmidler og medicin til Europas befolkninger, hvilket er en udfordrende opgave under de aktuelle undtagelsesforhold", siger administrerende direktør hos TIMOCOM, Tim Thiermann. 

læs videre >
26.02.2020

TIMOCOM transportbarometer: Tyskland viser tegn på svaghed, Italien buldrer afsted

Erkrath, Tyskland 26.02.2020 – den italienske logistikbranche oplevede kraftig vækst sidste år: "For Italiens vedkommende voksede fragtandelen med 16 procent i forhold til året før", fortæller TIMOCOM Business Analyst Tilman Fecke. Og dette billede er bestemt ikke typisk for Europas transportbranche. Den netop offentliggjorte årsberetning fra TIMOCOM transportbarometeret er da også alt andet end positiv. Dermed kom det i 2019 til en tilbagegang af fragttilbud på tværs af Europas landegrænser på 8,3 procent. I 2018 sås derimod en stigning på 5 procent i forhold til 2017.

 

læs videre >

Aktuelle servicemeddelelser

Efterspørgslen på ledig transportkapacitet og godsvarer fra Europa stiger.
31.03.2020

Coronavirus: Sådan kan produktion og handel tackle flaskehalse i transportkapaciteten

Coronavirussen spreder sig, hvilket i stigende grad på virker Europas vejgodstransport. FreightTech-virksomheden TIMOCOM præsenterer løbende udviklingen på deres transportbarometer, og her ses nu en stærk vækst inden for internationale fragttilbud.

læs videre >
27.02.2020

Coronavirus: Hvordan forholder man sig til transportordrer til og fra Italien?

Coronavirusset er nu nået til Europa. Særligt i Italien ses for øjeblikket en stigning i smitte med SARS-CoV-2 /COVID19. Denne artikel henvender sig til alle transportkøbere, speditører og lastbilchauffører, der kører i og ud af de berørte regioner. Læs alt hvad du behøver at vide her*.

læs videre >
04.02.2020

Der er ikke kun indtjeningsmuligheder i godstransport, men også i ledig lagerkapacitet.

Julen er knap forbi og allerede er næste sæsonhandel i fuld gang – påsken. Lageret er ved at være godt fyldt op, og snart er der ikke en eneste ledig kvadratmeter tilbage. Der er ingen ledige lagerarealer tilbage nogen steder – lader det til.  Herudover kan det være en tidskrævende og dyr affære at lede efter passende lagerudlejere. Ville det derfor ikke give utrolig god mening at forbinde udbydere af lager- og logistikarealer med potentielle aftagere? Online, hurtigt og enkelt?

læs videre >

Aktuel medieomtale

Overskrift: Nye fragt-tal: Konjunktur-dyk rammer transportbranchen
Medie: Lastbil Magasinet
Dato: 28.08.2019
Overskrift: TIMOCOM: Konjunkturafkølingen rammer transportbranchen / Europas eksportstærke lande er særligt hårdt ramt
Medie: Supply Chain Magasinet
Dato: 29.07.2019
Overskrift: Brexit-panik giver boom i transporter
Medie: Lastbil Magasinet
Dato: 01.05.2019

Medier

TIMOCOM mediateket indeholder visuelle præsentationer, der understøtter diverse skriftlige informationer om og af TIMOCOM. Billederne og dokumenterne kan downloades direkte og er inddelt i følgende seks kategorier: "brevpapir" (Business materials), "visuel identitet" (Imagery), "marketingtekster" (Brochures), "logo" (Logos), "billedgalleri" (Picture gallery) og "system/serviceydelser" (System/Services). Det er nemt at finde rundt i mediateket, hvor du bl.a. kan filtrere dine søgeresultater efter sprog.

Gå til mediateket

Pressekontakt

TIMOCOM GmbH
Virksomhedskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her