Alle nyheder samlet ét sted

Aktuelle pressemeddelelser

26.07.2019

Musketererne fra Cargo Overseas har fortsat kurs mod Europa

Erkrath, Tyskland/Manchester, UK - Engelske Anthony Valentine har arbejdet inden for logistikbranchen i næsten 30 år og leder i dag logistikafdelingen European Road Freight hos Cargo Overseas i Manchester. Den multimodale transportvirksomhed Cargo Overseas var i forvejen aktiv inden for international fragt ad luft- og søvejen, og for fire år gik Anthony "Ant" Valentine så i gang med at opbygge afdelingen for europæisk vejgodstransport sammen med mangeårige kollegaer fra branchen. Ikke mindst takket være den stærke holdånd formår den selvudnævnte kaptajn at holde kursen, selv når Brexit-bølgerne går højt. 

læs videre >
25.07.2019

Transportbarometer: Konjunkturafkølingen rammer transportbranchen

Erkrath, Tyskland, 25-07-2019 – særligt Tyskland, Frankrig og Benelux lider under den verdensomspændende konjunkturafkøling. Dette dokumenterer de aktuelle tal fra TIMOCOMs transportbarometer, et redskab IT-virksomheden bruger til kvartalsvist at dokumentere udviklingen inden for transportudbud- og efterspørgsel på Europas største fragtbørs.

læs videre >
24.06.2019

TIMOCOM: Transportbranchens digitale netværk skal forbedres

Erkrath, Tyskland, 24.06. 2019 – Gennem et forbedret digitalt transportnetværk kan branchens aktuelle problemer så som chaufførmangel og det høje antal tomkørsler på de tyske veje nedsættes markant. Denne vurdering kommer fra IT-serviceyderen TIMOCOM.

læs videre >

Aktuel medieomtale

Overskrift: Nye fragt-tal: Konjunktur-dyk rammer transportbranchen
Medie: Lastbil Magasinet
Dato: 28.08.2019
Overskrift: TIMOCOM: Konjunkturafkølingen rammer transportbranchen / Europas eksportstærke lande er særligt hårdt ramt
Medie: Supply Chain Magasinet
Dato: 29.07.2019
Overskrift: Brexit-panik giver boom i transporter
Medie: Lastbil Magasinet
Dato: 01.05.2019

Medier

TIMOCOM mediateket indeholder visuelle præsentationer, der understøtter diverse skriftlige informationer om og af TIMOCOM. Billederne og dokumenterne står klar til download og er inddelt i fire kategorier, nemlig "Branche", "Kampagner", "Virksomheder" og "Platform/Tjenester". Det er nemt at finde rundt i mediateket, hvor du bl.a. kan filtrere dine søgeresultater efter sprog.

Gå til mediateket

Pressekontakt

TIMOCOM GmbH
Virksomhedskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her