24.04.2015

Tysk-fransk duo sætter gang i transportforretningen

DIMOTRANS udfører ordrer endnu mere succesfuldt med TimoCom fragtbørs

(1)

Erkrath, 24.04.2015 – Folk fra logistikbranchen kender alt til udfordringen om at få fastlagt en  transportkæde optimalt. Det hele bliver lidt nemmere med de rigtige hjælpemidler - ligesom dem, som bruges af den multimodale transport- og logistikgruppe DIMOTRANS fra Frankrig. Virksomheden har nemlig erkendt, at den ved hjælp af TimoComs fragtbørs stort set altid kan udnytte deres lastbiler optimalt. Af samme grund arbejder syv af deres filialer efterhånden med online-platformen.

DIMOTRANS er en af Frankrigs største transportaktører, som ejer 360 køretøjer og har 35 års erfaring inden for transport- og logistikbranchen. Den franske virksomhedsgruppe med hovedsæde nær Lyon har et af sine fokusområder på gennemførelsen af globale transporter med del- og hellæs. Med det formål at undgå tomkørsler og udnytte kapaciteter optimalt har nogle af disponenterne allerede i otte år gjort brug af TimoCom fragtbørsen.

 

Konkurrenceafgørende faktorer

Ud over muligheden for dagligt at finde utallige internationale fragt- og lastrumstilbud i børsen tilbyder IT-virksomheden også yderligere fordele, såsom platformens brugervenlighed eller diverse ekstrafunktioner. Marco Fusco, Directeur Général CMA Group (Filiale de DIMOTRANS Group) forklarer, hvad der er nøjagtigt, han værdsætter ved platform-udbyderen: "Fragtbørsbrugerne er meget udbredte både i Tyskland og i Østeuropa, og det er præcis de lande, hvor vi ønsker at ekspandere. Desuden er programmet intuitivt og nemt at betjene, hvilket er en stor fordel for vores brugere i deres arbejdshverdag. Fra børsen over onlinetransportregisteret med de passende udbydere hen til rute- og kalkulationsløsningen har vi altid de rigtige hjælpemidler ved hånden. Dermed får vi løst især tidskritiske opgaver hurtigt og afslappet med blot få klik i programmet. 

 

Chief Representative Marcel Frings fra TimoCom er ligeledes overbevist om, at DIMOTRANS har succes med at gennemføre sine transportforretninger på tværs af landegrænserne takket være online-platformen: "Eftersom vores kunde er meget internationalt orienteret, får brugerne frem for alt gavn af vores modersmålstalende kundeservicemedarbejdere, men selvfølgelig også af de op til 450.000 internationale kapacitets- og fragttilbud dagligt samt det store servicespektrum. Således har de på det seneste også kunnet benytte alle bestilte programmer på farten, som f.eks. fragtbørsen TC Truck&Cargo®, via et mobilt login."

Download pressemeddelelse
Til toppen