24.06.2016

TimoComs licitationsfunktion bærer fortsat BME-kvalitetsstemplet

Langvarige transportordrer tildeles kvalitetsgodkendelse

(1)

Erkrath, Tyskland, 24.06.2016 – Online-licitationsfunktionen fra TimoCom blev d. 24.06.2016 endnu engang tildelt kvalitetsstemplet "fragtindkøb" af BMEnet GmbH, som er en tysk brancheorganisation for materialeøkonomi, indkøb og logistik (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V., BME). For fjerde gang i træk bestod den webbaserede licitationsfunktion fagforbundets kvalitetstest. Virksomheden TimoCom Soft- und Hardware GmbH er dermed fortsat certificeret inden for området "software og platform", og står dermed som garant for kvaliteten af transportplatformen. 

Regelmæssige fragtlicitationer skaber merværdi
Via TimoCom transportplatformen udliciterer produktions- og handelsvirksomheder og speditører længerevarende transportordrer til transportfirmaer over hele Europa. Dermed når de ud til et logistiknetværk på over 36.000 kontrollerede virksomheder og firmaer. For TimoCom-kunderne betyder de regelmæssige transportordrer flere indtjeningsmuligheder, større planlægningssikkerhed og en effektiv udnyttelse af vognparken. Herudover fungerer licitationsfunktionen som et nyttigt redskab til markedsprisvurdering og egne analyser. De faste ordrer maksimerer indtjeningen og sikrer større effektivitet for transportvirksomhederne. 

BMEnet kvalitetsstempel som bevis på godkendte kvalitetsstandarder
Kvalitetsstemplet fra BMEnet GmbH gives til kvalitetsgodkendte integrative software- og platformløsninger rettet mod optimering af indkøb og logistik. Testen er baseret på standardiserede og neutrale kriteriekataloger med klart definerede krav. Med denne stærke certificering skaber kvalitetsstemplet et gennemskueligt marked samt troværdighed for de udvalgte softwareproducenter.

Brugere opnår en sikkerhed for at anskaffe sig en software med godkendte kvalitetsstandarder. Omvendt kan de kvalitetsstemplede udbydere dokumentere deres produkters kvalitet over for deres kunder.

Download pressemeddelelse
Til toppen