23.10.2019

Nyt domicil i Wrocław: TIMOCOM vokser internationalt og udbygger sin tilstedeværelse i Polen strategisk.

IT- og dataspecialisten opruster sin markedsstrategi i Polen og planlægger en massiv udbygning af sin tilstedeværelse med en ny central beliggenhed. Dermed bliver Polen som strategisk vigtigt marked endnu mere fokuseret på den digitale transformation af den europæiske logistik fremadrettet.

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

Erkrath, Tyskland/ Wrocław, Polen, 23.10.2019 – IT- og dataspecialisten TIMOCOM fra Erkrath i Tyskland vil vokse yderligere internationalt. Virksomheden udbygger sin tilstedeværelse på det polske marked med et yderligere domicil i Wrocław. Både transportører og speditører, og også kunder inden for området industri og handel, vil nyde godt af den nye strategiske placering og den øgede tilstedeværelsen i Polen.

Da Polen på grund af den høje speditørvolumen og dermed udbuddet af transportkapacitet er et vigtigt marked for os inden for den digitale transformation af logistikken i Europa, har vi åbnet et nyt centralt domicil i Wrocław”, siger TIMOCOMs direktør Tim Thiermann.

Ny central beliggenhed i Wrocław

”På grund af den høje speditørvolumen og dermed udbuddet af transportkapacitet er Polen et vigtigt marked for os inden for den digitale transformation af logistikken i Europa. Derfor har vi oprettet et nyt domicil i Wrocław”, siger TIMOCOMs direktør Tim Thiermann. ”Vores strategiske mål er at overbevise endnu flere kunder om at bruge os og om merværdien af vores grænsefladekompetence og vinde dem for vores markedsplads.” Via TIMOCOM Markedspladsen er mere end 43.000 virksomheder allerede netværksforbundne, og de udbyder dagligt op til 750.000 nationale og internationale kapacitets- og fragttilbud.

 

TIMOCOM optimerer virksomhedsstrukturen i Polen for at komme endnu nærmere på kunderne.

Fra det nye, moderne domicil i Wrocław vil medarbejderne hos den paneuropæiske udbyder af IT-løsninger af logistik arbejde endnu tættere og mere omfattende på det polske marked.  Den hidtidige lokalitet i Pila bliver integreret i den nye struktur, og dermed forstærkes tilstedeværelsen i Polen nu massivt med Wrocław. ”Vi har et godt og engageret team i Polen, og sammen vil vi fortsat fremme den fremtidige digitalisering af logistikken i Europa, og lade teamet betjene de polske kunder”, siger Tim Thiermann: ”Vi vil udbygge vores team endnu mere og søger motiverede medarbejdere, der kan tilbyde vore kunder i Polen en endnu bedre service fra Wrocław.” Aktuelt arbejder ca. 50 medarbejdere for TIMOCOM i Polen. Frem til 2021 planlægger IT-virksomheden at øge antallet af medarbejdere til 115 kolleger, samt yderligere investere ca. 10 mio. euro. Sammen med sine kunder har TIMOCOM siden 1997 arbejdet på at videreudvikle visionen for en verden uden logistiske, grænseoverskridende udfordringer i hele Europa - og længere ud.


 


 

Picture source: dudlajzov – stock-adobe
 

Download pressemeddelelse
Til toppen