13.08.2018

TimoCom vinder ETM-Award for 10. gang: Best Brand 2018

Transportplatformen fra TimoCom understøtter digitaliseringen

(3)

Erkrath, Tyskland, 13.08.2018 – Det er både en mærkedag og en ganske særlig ære: IT-specialisten TimoCom er for 10. gang i træk blevet kåret som Best Brand i kategorien "fragtbørser" til ETM-forlagets officielle prisoverrækkelse. Udbyderen af Europas største transportplatform kunne dermed føje endnu et kapitel til sin succeshistorie, der tog sin begyndelse helt tilbage i 1997. Fragtbørsen var TimoComs allerførste produkt og er den dag i dag stadig en vigtig del af transportplatformen. Fragtbørsen er løbende blevet videreudviklet gennem årene, og de mange nye funktioner gør det muligt at afvikle hele transportprocessen digitalt.

I år deltog Company Spokesman fra TimoCom, Gunnar Gburek, i prisoverrækkelsen, der fandt sted i "Neuer Schloss" ved Stuttgart. I hans takketale kom han ind på digitaliseringen af transportbranchen og udviklingen af nye løsninger samt TimoComs rolle i den forbindelse: 

"At vi for 10. gang i træk modtager denne pris viser os, at TimoCom transportplatformen formår at imødekomme vores kunders specifikke behov, og at vores digitale løsninger virkelig tilfører branchen reel merværdi, særligt i forbindelse med vores udvikling af digitale grænseflader. Vi takker alle ETM's læsere for endnu engang at have stemt på os og vist os deres tillid. Dette bekræfter os ikke kun i at vi er på rette vej, men giver os også fornyet energi til at gøre det lidt bedre hver eneste dag. 

ETM-Award gives til virksomheder, der har udmærket sig inden for udviklingen af innovative produkter og serviceydelser til transport- og logistikbranchen. Takket være sine innovative løsninger, har TimoCom år efter år kunnet indtage en placering helt i front. Læsere af ETM's forskellige udgivelser har nemlig givet TimoCom over 30 % af stemmerne, og disse tæller bl.a. eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell og FERNFAHRER.

Download pressemeddelelse
Til toppen