25.03.2020

Som svar på den akutte situation: TIMOCOM udvider adgangen til Europas førende fragtbørs og lagerbørs

IT-virksomheden understøtter forsyningssikkerheden / Kunderne kan nu organisere logistikken direkte fra deres home office

timocom

Erkrath, Tyskland 25.03.2020 – Virksomheden bag Europas førende fragtbørs, TIMOCOM, udvider nu adgangen til sit logistiksystem som svar på den aktuelle krise. "Vi ønsker at yde vores bidrag til at sikre den fortsatte og ubrudte forsyning af levnedsmidler og medicin til Europas befolkninger, hvilket er en udfordrende opgave under de aktuelle undtagelsesforhold", siger administrerende direktør hos TIMOCOM, Tim Thiermann. 

Kunderne kan nu forvalte deres transport- og logistikforretninger direkte fra hjemmekontoret, idet licensens IP-adresse ikke længere er bundet til en bestemt lokalitet. Herudover åbner TIMOCOM nu også sit netværk bestående af mere end 43.000 virksomheder for alle andre, der aktuelt har brug for et stabilt netværk af transport- og logistikpartnere, så de fortsat kan forsyne Europas befolkninger med livsnødvendige varer.

·         IP-begrænsninger ophævet pt. 

·         Over 5.000 omstillinger er allerede gennemført

·         Flaskehalse i leverandørkæden skal forebygges gennem adgang til op til 750.000 daglige fragt- og kapacitetstilbud fra hele Europa

 

Dermed kan kunderne nu forvalte deres transport- og logistikforretninger direkte fra hjemmekontoret, idet licensens IP-adresse nu ikke længere er bundet til en bestemt lokalitet. Herudover åbner TIMOCOM nu også sit netværk bestående af mere end 43.000 virksomheder for alle andre, der aktuelt har brug for et stabilt netværk af transport- og logistikpartnere, så de fortsat kan forsyne Europas befolkninger med livsnødvendige varer.

 

Hurtig og ubureaukratisk sikring af leverandørkæden

"Også her understøtter vi processen på hurtig og ubureaukratisk vis", forsikrer Thiermann. Alle nye som tilmelder sig får fuld og gratis adgang til TIMOCOMs system det kommende kvartal, uden omkostninger og uden bindende kontrakt. Særligt i forbindelse med kortfristede flaskehalse og manglende kapacitet samt behov for lagerarealer, gør systemet det hurtigt og nemt at finde alternative løsninger.

 

Der oprettes dagligt op til 750.000 europæiske kapacitets- og fragttilbud i TIMOCOMs logistiksystem. Herudover stilles der over 7.000 logistik- og lagerarealer til rådighed. "Som logistikbranchens førende IT-serviceudbyder har vi fuldt udviklingen tæt i mere end 20 år. Vi er fuldt og helt klar over, hvordan den aktuelle situation udfordrer vores kunder", forklarer Tim Thiermann. "I denne situation har vi brug for ukomplicerede og umiddelbare løsninger, der understøtter den fortsatte logistiske forsyningssikkerhed."

 

Den aktuelle situation har udløst et enormt behov for logistikløsninger på tværs af hele Europa. Samtidig er mange virksomheder nødt til at omstille hele administrationen til home office. Tim Thiermann udtaler: "Vi var ikke et øjeblik i tvivl: Vi ønsker hjælpe hvor vi kan - hurtigt og frem for alt effektivt." Mere end 5.000 brugere fra hele Europa har allerede benyttet muligheden for også at bruge systemet fra deres home office. Grundet den store efterspørgsel øger TIMOCOM nu kapaciteten, så endnu flere kan benytte denne løsning. 

 

 

I disse dage er efterspørgslen på varer større end nogensinde før, og når de mange varer skal transporteres eller opbevares, gør logistikbranchens eksisterende midler, processer og systemer det muligt at finde en hurtig løsning - uanset hvor de forskellige aktører i leverandørkæden befinder sig. Den akutte situation kræver en stor indsats af alle branchens aktører, og her er TIMOCOM selvfølgelig klar til at yde sit bidrag. Tim Thiermann uddyber: "Den aktuelle situation er en udfordring for os alle, men sammen kan vi overkomme krisen. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab og med de tilgængelige midler kommer helskindet igennem dette

Download pressemeddelelse
Til toppen