04.05.2015

TimoCom på hjemmebane på messe

"Transport 2015" i Herning fejrer besøgsrekord

(4)

Erkrath, 04-05-2015 – I otte år måtte TimoCom kunderne i Danmark væbne sig med tålmodighed. Så længe er det siden, at Europas største transportplatform har deltaget i en messe her. Virksomheden præsenterede sine produkter på "Transport 2015" i Herning – en særlig messe, specielt for én TimoCom medarbejder.

"Vi danskere kan godt lide det familiære, og derfor har jeg glædet mig til indsatsen i Herning – det er min hjemby", fortæller Maria Toft Madsen, TimoCom Country Manager Northern Europe, om sin hjemkomst. Så er det kun naturligt, at hun har følt sig hjemme både i byen og på TimoCom messestanden. Og her kom nogle kendte ansigter og mange nye på besøg: "Vi er godt tilfredse med messens forløb i Herning. Vores messestand var hele tiden velbesøgt, og vi havde masser af interessante samtaler.  Nogle kunder havde vi indtil da kun haft telefonisk kontakt til, og nu havde vi endelig mulighed for at møde dem personligt", siger Maria Toft Madsen.

En af disse kunder var Peter Frost Rasmussen, salgsleder hos Contino Transport A/S i Padborg: "Vi har været TimoCom kunde siden 2003, og det var rigtig behageligt endelig at møde vores ansvarlige medarbejder, Casper Simonsen, personligt.

 

Besøgsrekorden gør messen til en succes

Ikke kun for TimoCom har "Transport 2015" i Herning kunnet betale sig. Skandinaviens største halmesse tiltrak ca. 25 procent flere besøgende end i år 2013. Mange besøgende kom til arrangementet med hele familien og slentrede igennem de i alt ni messehaller. På TimoComs stand var man perfekt forberedt til at møde "verdens lykkeligste mennesker" og deres særlige væremåde: Ved en hyggelig kop kaffe kunne de besøgende blive informeret om alle produkter.

I den forbindelse var de besøgende især interesseret i TC eMap®, den første trackingløsning, som er forbundet med en TimoCom platform. Med innovationsproduktet kan mere end 120 telematiksystemer vises i kun én platform – tendens stigende. Det besværlige skiften frem og tilbage mellem forskellige telematik-applikationer samt langvarige telefonsamtaler bliver dermed overflødige. Det bekræftes også af Max Hemmingsen, disponent hos Thurah Transport A/S fra Ishøj: "Vi bruger TimoComs komplette sortiment, men siden TC eMap® er blevet til den universelle trackingløsning, er det især den, som begejstrer os. Det forenkler vores arbejde meget, at man ved kundeforespørgsler hurtigt og nemt kan se efter på TC eMap®s kort, hvor lastbilerne eller varen netop befinder sig." Det sparer tid. Tid, som man i Danmark sikkert vil tilbringe med sin familie i stedet for.

Download pressemeddelelse
Til toppen