17.12.2015

TimoCom og TomTom Telematics "forenet": TimoCom modtager ".connect-Award 2015" af TomTom Telematics

Kunder hos TimoCom og TomTom drager fordel af fælles grænseflade

(2)

Erkrath, 17.12.2015 - TomTom Telematics, som er en af verdens førende udbydere af telematikløsninger, har tildelt connect-Award 2015 til TimoCom, Europas største transportplatform. Med tildelingen af prisen i kategorien "International Partner of the Year" gives anerkendelse til grænsefladen mellem TimoComs sporingsplatform TC eMap og flådeadministrationsplatformen WEBFLEET.®   Fælles kunder får gennem denne tilknytning en afgørende fordel: De slipper for at skifte mellem TimoCom og TomTom Telematics.

Fra og med i år uddeler telematik-eksperterne hos TomTom priser til partnerfirmaer, der skaber særlig merværdi for fælles kunder. Og dette var i år gældende for TimoCom. Ifølge Senior Sales Engineer hos TomTom Telematics Thomas Greaney er fordelen ved den fælles grænseflade åbenlys: "Brugere af vores flådeadministrationsplatform WEBFLEET kan logge på TC eMap med deres adgangsoplysninger og på den måde i TimoComs program se, hvor deres køretøjer befinder sig. Derved bortfalder en ellers påkrævet udveksling af oplysninger mellem WEBFLEET og TimoCom."

 

Et andet stort plus er integrationen af TimoComs transportbarometer-app i softwaren til TomTom Telematics' Driver Terminals. Takket være TimoComs app har vognmændene adgang til transportplatformen, selv når de er undervejs, og via deres navigationsløsning kan de søge efter fragt eller udbyde køretøjskapacitet med kort varsel. "Det giver flere transportaftaler og fuldt lastede køretøjer. Når der er færre kørsler med tomme lastbiler, belastes miljøet også mindre," udtaler Marcel Frings, Chief Representative hos TimoCom.

 

Du finder flere oplysninger om TomTom Telematics på www.tomtom.com/telematics

Download pressemeddelelse
Til toppen