04.03.2014

TimoCom og ASTIC indgår samarbejde

ASTICs foreningsmedlemmer får gavn af særlige vilkår

(5)

Düsseldorf, 04/03-2014. Allerede i slutningen af januar 2014 valgte en af Spaniens største transportforbund ASTIC (Association of International Road Transport) at indgå et partnerskab med TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Som ny kunde hos TimoCom kan ASTIC-forbundsmedlemmerne fremover anvende Europas markedsførende fragtbørs TC Truck&Cargo® og mange andre businessløsninger til særlige vilkår.

TimoCom er ASTICs første valg

ASTIC, et af Spaniens ældste internationale transportforbund, har igennem flere årtier arbejdet for medlemsvirksomhedernes interesser og opnåelsen af økonomiske, politiske, sociale og miljøvenlige mål. Organisationen, som er tilknyttet International Road Transport Union (IRU), fremmer ikke kun den internationale udveksling af erfaringer samt tilbyder uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder. Der tilbydes også serviceydelser, som hjælper med at forbedre en fair konkurrence inden for den nationale og europæiske transportbranche. Fremover vil nu også IT-udbyderen gøre sin del for at gøre ASTIC-medlemmernes transportforretninger mere effektive samt hjælpe med at undgå tomkørsler. Ved hjælp af det overskuelige online-værktøj TC Truck&Cargo® kan der nemlig dagligt ses op til 450.000 internationale kapacitets- og fragttilbud, således at gods hurtigt og målrettet kan blive læsset og et køretøj kan udnyttes optimalt. For ASTICs General Director Ramón Valdivia er samarbejdet en vigtig milepæl: "Nu kan vi tilbyde vores medlemmer en sand merværdi, idet TimoCom står for lønsomhed, pålidelighed, høje sikkerhedsstandarder og et passende forhold mellem pris og ydelse. TimoCom derimod kan på den måde nå ud til mange virksomheder fra transportbranchen, hvilket i sidste ende igen gavner brugerne."  

 

Løsninger for hele Europa inklusive ekstrafunktioner

For at imødekomme markedets udfordringer samt realisere de planlagte mål, er forudsætningerne for et partnerskab ud over tillid også strategi og den rigtige timing. "Vi traf beslutningen i et passende øjeblik, idet de spanske eksporter aktuelt viser positive indekstal, hvilket tyder på, at transportmængden i Spanien fortsat vokser", siger Valdivia. For at det nye forretningspotentiale kan blive udnyttet optimalt, tilbyder allround-serviceudbyderen TimoCom selvfølgelig mere end "bare" en fragtbørs. Således har alle TC Truck&Cargo®-kunder gratis adgang til den elektroniske branchehåndbog TC Profile® med 33.000 udbydere fra hele Europa, dermed bliver det endnu nemmere at finde passende forretningspartnere. Det er også muligt at gøre kontraktforretninger via medlemskabet, idet det er tilladt at afgive gratis bud i licitationsplatformen TC eBid®. Men det stopper ikke her: Dertil kommer yderligere applikationer og servicetilbud på 24 europæiske sprog, som kunderne kan benytte gratis og som gør forretningshverdagen betydeligt nemmere: Via den effektive kalkulations- og trackingløsning TC eMap® kan transportforretningen f.eks. gøres mere gennemskuelig, sikker og effektiv. Og lige meget om man søger efter eller skal finde lager- og logistikarealer – det er intet problem med Europas største lagerbørs.

Alle disse fordele viser, at den europæiske vision bærer frugt. "Ligesom ASTIC ønsker vi at udvide vores internationale forretning yderligere og vil gøre alt for at leve op til den tillid, som ASTICs medlemmer viser os", lover Chief Representative Marcel Frings fra TimoCom og glæder sig til samarbejdet: "Forholdet mellem Tyskland og Spanien er per tradition rigtig godt, og dette vil fremover også være basis i vores fragtbørs."

Download pressemeddelelse
Til toppen