31.03.2017

TimoCom årsstatus: Resultaterne oversteg forventningerne til 2016

Europas største transportplatform bogfører største årsomsætning i virksomhedens historie.

(1)

Erkrath, Tyskland 31.03.2017 – I forretningsåret 2016 lykkedes det TimoCom at styrke sin position i den europæiske sektor for transportplatforme. Det gav konkret udslag i 68,3 millioner kapacitets- og fragttilbud, oprettet af flere end 110.000 brugere. Dermed er TimoCom fortsat transportplatformen med den største udbudsvolumen i Europa. Herudover blev lanceringen af den seneste nyhed en stor succes, nemlig up- og downloadfunktionen til dokumenter. Alene fra september og året ud blev der offentliggjort over 16.000 brugerdokumenter.

 

Vækst over hele linjen

IT-specialisten med hovedsæde i tyske Erkrath samt filialer i Polen i Ungarn og Tjekkiet har i dag 400 ansatte. 2016 skulle vise sig at blive virksomhedens mest succesfulde år siden grundlæggelsen i 1997, idet den årlige omsætning nåede op på 62,2 mio. euro, hvilket vil sige 5,5 mio. euro mere end året før. Samtidig kunne man glæde sig over en nykundetilgang på 7.300 kunder. Dermed ligger det samlede kundeantal på over 36.000, mens selve transportplatformen har over 110.000 brugere. Disse mange brugere oprettede året igennem mere end 68,3 mio. kapacitets- og fragttilbud på transportplatformen. Virksomhedens succes lod sig også måle i form af en række priser. Således vandt virksomheden for ottende gang i træk kategorien "Best brand" fra ETM-Verlag, ligesom den tyske brancheorganisation for materialeøkonomi, indkøb og logistik, BMEnet GmbH, for henholdsvis anden og fjerde gang tildelte TimoCom transportplatformen kvalitetsstemplet "Fragtindkøb" og "Transportindkøb".

 

Brugerne klædes på til den fagre, nye digitale verden

Den digitale transformation var sidste års absolut vigtigste tema. Digitaliseringen er en essentiel del af fremtiden for transport- og logistikbranchen, og dermed også for transportplatformen. TimoComs målsætning er derfor at klæde brugerne godt på til de udfordringer, der uvægerligt følger i kølvandet på den tiltagende digitalisering. Af disse tiltag kan nævnes den nye up- og downloadfunktion, som TimoCom i september 2016 stillede til rådighed for de mere end 36.000 virksomheder fra 44 europæiske lande i transportplatformens firmaregister. Den nye funktion lader kunderne uploade ofte efterspurgte dokumenter til deres firmaprofil. Dermed får andre registrerede brugere adgang til dokumenterne, og behovet for dokumentudveksling via fax eller mail bortfalder. Frem til årsskiftet var der allerede blevet uploadet over 16.000 dokumenter. TimoCom Messenger må også stadig siges at være en succes, idet der i skrivende stund er udvekslet over 5 mio. meddelelser. Den fremsynede udvikling fortsætter inden for området procesoptimering, hvor brugerne i dag har adgang til over 200 telematikudbydere takket være direkte integrering i transportplatformen. Det gør det enkelt at samarbejde med flere forskellige partnere, idet transportkøretøjerne helt enkelt kan følges i TimoCom Tracking uanset telematikudbyder. Dermed er det slut med at skulle skifte mellem de forskellige udbyderes programmer og platforme.

 

Innovative udsigter for 2017

Ovenpå et succesfuldt år 2016 går IT-serviceudbyderen ind i 2017 med endnu flere innovative nyheder på tegnebrættet: "Midt på året udvider vi f.eks.vores transportplatform med en enormt vigtig og procesoptimerende funktion til glæde for vores mange kunder. Denne nye funktion præsenterer vi i første omgang eksklusivt på messen "transport logistic 2017" i München, fortæller Company Spokesman Gunnar Gburek.

Download pressemeddelelse
Til toppen