05.01.2015

Spedition Kleyling udnytter kapaciteterne optimalt ved hjælp af fragtbørs

Tysk-fransk TimoCom-kunde lige fra starten

(2)

Erkrath, 05.01.2015 – Hvis der hurtigt skal findes passende transporttilbud, fører stort set alle veje til fragtbørsudbyderen TimoCom. Det samme gør sig gældende for det tysk-franske speditionsfirma Spedition Kleyling med sine to juridisk uafhængige hovedkontorer i Breisach ved Rhinen og Algolsheim i franske Alsace. I mere end 13 år har Kleyling været kunde hos Europas markedsleder blandt fragtbørser og har lige siden starten benyttet sig af potentialet, som findes med onlineplatformen TC Truck&Cargo®. Herigennem finder disponenterne et stort udbud af ledig kapacitet og fragt. Som ASTRE-medlem bruger de desuden det europæiske transportforbunds interne børs i fragtbørsen.

Det franske speditionsfirma Kleyling er en familieejet virksomhed med over 70 køretøjer og 42 års brancheerfaring. Ud over luft- og søfragt tilbyder produktporteføljen på et komplet sortiment af internationale transport- og logistikydelser. For at lastbilerne udnyttes optimalt, benytter disponenterne sig regelmæssigt af TimoComs kapacitets- og fragttilbud fra hele Europa. Thierry Leidemer, Directeur Général hos Kleyling, ved præcis, hvorfor han valgte denne transportplatformsudbyder: "For os var TimoCom allerede dengang en af de første fragtbørser i Tyskland. Desuden var der et godt forhold mellem pris og ydelse, og det blev muligt at søge eller udbyde køretøjer i de tysksprogede lande og i hele Europa. På grund af de mange udbud har vi bedre kunnet få fodfæste netop i Tyskland og Østeuropa. Derudover finder vi p.t. også som medlem af ASTRE-gruppen hurtigt skræddersyede tilbud via den forbundsinterne TC Truck&Cargo®-børs."

 

Sikkerhed en yderligere fordel

For Leidemer var temaet sikkerhed også afgørende: "I vores forretning er vi nødt til at reagere omgående og hurtigt finde troværdige forretningspartnere. Det lykkes fremragende med TimoCom, hvor tjenesteudbyderne og adgangen til softwaren kontrolleres. Desuden har de i "worst case" en inkassoservice, som kan hjælpe os med at inddrive manglende betalinger. Indtil videre har vi heldigvis ikke været nødt til at gøre brug af den, men det er beroligende at vide, at muligheden er der. Registreringen hos TimoCom bidrager til vores udvikling og skaber tillid hos vores kunder. Eftersom vi har høje kvalitetskrav, fremmer det ligeledes vores forretning med nye kunder."

Også Chief Representative Marcel Frings fra TimoCom glæder sig over, at speditionsfirmaet har været stamkunde så mange år: "Virksomheder som Kleyling bekræfter os i, at det er det rigtige, vi gør. Vi ønsker at hjælpe kunderne i enhver henseende for at gøre deres arbejdshverdag så nem som muligt. Derfor tilbyder vi fremover også en mobil adgang via app til vores programmer. Vi ønsker også fremover at være den optimale udbyder for Kleyling."

Download pressemeddelelse
Til toppen