16.03.2018

Rekordresultat for 2017

Europas største transportplatform fortsætter væksten!

(1)

Erkrath, Tyskland, 16.03.2018 – vækstkurven hos transportplatformen TimoCom fortsatte sin himmelflugt i 2017. Med 90,7 millioner internationale fragt- og kapacitetstilbud (2016: 68,3 millioner) nåede antallet af online offentliggjorte fragt- og kapacitetstilbud i 2017 nye rekordhøjder for IT-virksomheden fra Erkrath.  Godt 1,4 milliarder tons fragttransport i Europa blev udbudt på platformen i 2017.

TimoComs succes i 2017 kunne ses i tallene.

Antallet af brugere, der afvikler deres transportopgaver digitalt via It-platformen, er steget yderligere og ligger nu på 127.000 (sammenlignet med 2016: 110.000). Omsætningen steg i 2017 med 6,7 millioner til 67,9 millioner euro.  Derned opnåede virksomheden det bedste omsætningsresultat siden grundlæggelsen i 1997. IT-serviceudbyderen har i dag over 40.000 kunder (2016: 36.000).

Ifølge TimoCom company spokesman Gunnar Gburek er udviklingen drevet af det positive økonomiske klima og den tiltagende digitalisering af transport- og logistikbranchen i Tyskland og Europa.  "Både speditionsbranchen samt industri og handel kan finde den passende transportpartner hos os med kun få klik – det samme gælder den anden vej rundt. Stadig flere kunder anvender IT-løsningerne på vores platform som et redskab til at kunne reagere fleksibelt på transportbranchens mange forskelligartede udfordringer, og derved styre virksomheden endnu mere effektivt", fortæller Gburek.

Med dette in mente udvidede TimoCom i 2017 transportplatformens serviceudbud med anvendelsen "TC Transport Order®". TC Transport Order® giver virksomhederne mulighed for at sende deres digitale transportforespørgsler til flere transportleverandører samtidig, ligesom de kan indhente pristilbud og afgive transportordrer – helt uden skift mellem forskellige medier. Siden lanceringen i juli 2017 er der allerede blevet sendt over 12.900 transportordrer ad denne vej. Ordreafviklingen omfatter bl.a. et "digitalt håndslag", der har banet vejen for masser af succesfulde transportforretninger.

Herudover har TimoCom transportplatformen en lang række forskellige telematiksystemer tilsluttet, og dette tal nåede i 2017 op på 230 udbydere. Kunderne har desuden mulighed for at indhente og bearbejde GPS-data fra aktuelle samarbejdspartnere via en grænsefladebaseret løsning. Dermed øges servicekvaliteten og kundetilfredsheden i forbindelse med afvikling af transportordrerne. Da talen falder på den løbende udvidelse af transportplatformen, har Gburek følgende kommentar: "Vi bestræber os på at kunne tilbyde alle de funktioner, der er nødvendige for at skabe mere synlighed i forsyningskæden under transportafviklingen".

Al den vækst er pladskrævende, og derfor flytter TimoCom denne sommer ind i nye lokaler ved siden af det eksisterende hovedsæde i Erkrath. På dette og tre yderligere filialer i Polen, Tjekkiet og Ungarn har over 460 medarbejdere deres daglige gang (2016: 400). Medarbejderne stammer fra 34 forskellige lande og arbejder på at videreudvikle Europas største transportplatform.

Download pressemeddelelse
Til toppen