02.10.2014

Premiere på messen IAA: Adgang til TimoCom pr. app

Fragtbørsens produkter bliver mobilt anvendelige

(2)

Düsseldorf, 02.10.2014 – Find returgods hurtigt, efter du har læsset af hos kunden. Tilbyd helt ukompliceret transportudbydere opgaver, selv hvis du ikke er på kontoret. Inden for den daglige logistikforretning mangler der gode og sikre muligheder for at afvikle transportopgaver fra en tablet eller smartphone. Det er netop her, TimoCom kommer ind i billedet ved at gøre alle sin produkter tilgængelige mobilt. Det første, som blev præsenteret på IAA Nutzfahrzeuge i Hannover d. 25. september, er dette highlight inden for mobil søgning af kapacitet og fragt

Fra nu af er TimoCom-kunder ikke længere bundet af en pc, når de effektivt og enkelt vil finde eller udbyde fragtopgaver. Markedslederen blandt fragtbørserne i Europa har udvidet sin gratis transportbarometer-app med en adgang til sine produkter. Via den i app'en integrerede sikkerhedsadgang TC Login kan TimoCom-kunder fra nu af logge sig på deres accounts – uanset, hvor de befinder sig. Derefter har brugerne ubegrænset alle de bestilte TimoCom-platforme til rådighed. Så kan man fremover i fragtbørsen TC Truck&Cargo® allerede finde nye opgaver, mens man stadigvæk står på rampen i forbindelse med den tidligere ordre og også via trackingplatformen TC eMap® straks frigive den nye kunde til at tracke køretøjet. Eller, hvis kunden nægte at modtage, hurtigt lokalt over die TimoCom lagerbørs finde en plads til fragten. Herved er det lige meget, om man bruger en tablet eller smartphone til den mobile disposition. Og naturligvis står transportbarometer-appen også til rådighed for alle operativsystemer som Android, iOS og Windows.

Der lægges stor vægt på sikkerheden – også mobilt
“Vores største udfordring var også at anvende TimoComs høje sikkerhedsstandarder ved den mobile brug af vores produkter“, fortæller Marcel Frings, Chief Representative hos TimoCom. Dette vigtige punkt blev løst med et ekstra sikkerhedsplan i appen. Man logger sig mobilt på via TC Login. Denne sikkerhedsadgang kender man allerede fra pc-versionen. Desuden skal man indlæse et individuelt PIN-nummer, hvis man undervejs vil arbejde med sin TimoCom-account . “Princippet svarer til det med et hævekort – men det er endnu mere sikkert“, forklarer Frings. “TC Login, individuelt PIN-nr. og det tilsvarende mobile udstyr er forbundet med hinanden. Hvis én af disse brikker mangler, kan man ikke få adgang til TimoCom. Det svarer til, at mit hævekort kun ville fungere sammen med mit PIN-nr. og kun ved én bestemt automat. Det er en stor sikkerhedsfordel for vores brugere.“

Altid og overalt aktiv på markedet
Da adgangen er integreret i transportbarometer-appen, har alle brugere også de aktuelle markedsoplysninger fra vejgodstransportbranchen i Europa til rådighed. Ved prisforhandlinger på stedet kan man dermed bedre argumentere. Med den mobile adgang til alle platforme sørger TimoCom altså for, at brugerne til enhver tid kan gå i gang med arbejdet. Hvad enten det gælder fragtbørsen TC Truck&Cargo®, transportlicitationer i TC eBid®, tracking- og kalkulationsværktøjet TC eMap®, lagerbørsen med skræddersyede lager- og logistikarealer eller TC Profile®, online branchehåndbogen for Europa – den næste forretningsmulighed ligger lige ved hånden og er kun ét klik væk.

Bliv up-to-date
Messen IAA Nutzfahrzeuge i Hannover giver mulighed for, at man selv kan få et indtryk af den mobile adgang til TimoCom-produkterne. På standen C19 i hal 13 får man alle vigtige info omkring app'en og man kan selv teste alle platforme på kryds og tværs. Der er flere PC'er til rådighed, hvor man kan teste programmerne live med alle ekstrafunktioner sammen med en TimoCom-rådgiver.

Download pressemeddelelse
Til toppen