08.09.2016

Ny funktion på transportplatformen

TimoCom præsenterer dette års højdepunkt på IAA Commercial Vehicles

(4)

Erkrath, 08.09.2016 – den kontinuerlige optimering af transportplatformen har topprioritet for IT-serviceudbyderen TimoCom. Har man sagt logistik 4.0, må man også sige automatisering, netværksforbindelser og digitalisering, og disse emner tillægges da også større og større betydning inden for transport- og logistikbranchen. Denne udvikling kræver innovative ideer. Det er nødvendigt, hvis TimoComs transportplatform skal kunne leve op til fremtidens krav. Derfor er der allerede en ny funktion på trapperne. Sideløbende med at IAA Commercial Vehicles 2016 løber af stablen, kommer IT virksomheden med en eksklusiv præsentation af årets højdepunkt.

Fra d. 22. til 29. september 2016 inviterer IAA Commercial Vehicles igen alle transport- og logistikbegejstrede til messe i Hannover. "TimoCom er helt på linje med IAA messens aktuelle motto, som dette år lyder: "Driven by ideas". Med vores messehighlight fortsætter vi den digitale transformation af vores transportplatform, og klæder vores kunder godt på til logistik 4.0", fortæller TimoComs Company Spokesman Marcel Frings.

 

Oplev alle nyhederne

Holdet bag Europas største transportplatform,TimoCom, præsenterer platformens nyeste funktion i hal 13, stand C32. Den nye funktion vil gøre den daglige forretningsafvikling betydeligt nemmere for platformens mere end 110.000 brugere. Teamet står klar til at besvare spørgsmål og hjælper gerne besøgende og interessenter med at prøve platformen og dens mange nyttige funktioner live, selvfølgelig inklusive den allernyeste funktion.  

Besøget på TimoComs messestand er et absolut must for både speditører og vognmænd, handels- og produktionsvirksomheder samt transport- og logistikserviceudbydere! Alle transportaktører skal være varmt velkomne til at tage en personlig snak med TimoCom på messen. Hvis du fortæller os lidt om din virksomhed, fortæller vi dig gerne hvordan TimoCom kan hjælpe virksomheden med blive endnu mere succesfuld.  

 

IAA Commercial Vehicles udbyder for første gang i år den nye netværksportal Match & Meet.  Den nye portal gør det muligt for udstillere og branchefolk at komme i kontakt med hinanden allerede inden messens start, ligesom de kan bruge portalen til at aftale at mødes på messen.  TimoCom er også at finde på portalen under udstillere. Portalen er dermed en oplagt mulighed for at komme i kontakt med IT-serviceudbyderen allerede inden messens start.

Download pressemeddelelse
Til toppen