20.04.2017

Med TimoCom Update Pool har brugerne af transportplatformen nu adgang til nyttige tips & tricks

Ny serviceblog fra TimoCom giver nyttige brugertips

(2)

Erkrath, Tyskland 20.04.2017 – fragtindkøbere, speditører og vognmænd bruger dagligt TimoCom transportplatformen til at udbyde eller søge fragttilbud og ledig kapacitet. Mange kender dog kun en brøkdel af de mange funktioner. Dermed forpasser de chancen for at få endnu mere ud af forretningen. Her kommer den nye serviceblog, "Update Pool" fra TimoCom ind i billedet.

„Udnytter man transportplatformens fulde potentiale, er det muligt at spare betydeligt mere tid og samtidig øge omsætningen", fastslår Gunnar Gburek, Company Spokesman for TimoCom. Lyder det besnærende, er det bare med at besøge TimoComs serviceblog, "Update Pool". Her fortæller IT-tjenesteyderen løbende om transportplatformens nyeste funktioner og forbedringer, ligesom grundfunktionerne forklares enkelt og overskueligt. Udover trin-for-trin-vejledninger med skærmdumps fra programmerne, har brugerne også adgang til korte video-tutorials. Ifølge Gburek beskriver navnet "Update Pool" formålet med servicebloggen temmelig præcist. "Siden indeholder en pulje med masser af nyttige informationer om brugen af transportplatformen. Dermed er brugerne altid opdateret om den seneste udvikling."

 

Kundernes ønsker har førsteprioritet

De fleste af opdateringerne er baseret på forbedringsønsker fra TimoComs kunder. Dermed er de selv med til at udforme deres daglige arbejdsværktøj. Eksempler på brugerønsker har f.eks. været mere præcise søgninger, bedre ruteplanlægning og mulighed for at oprette skabeloner. Uanset funktion er én ting sikkert: Med den nyttige ekstraviden fra TimoComs Update Pool er det både hurtigere, lettere og mere sikkert at gøre transportforretninger for brugerne. Ordregivere fra produktion og handel kan f.eks. beskrive deres fragttilbud endnu mere præcist ved at angive samtlige losse- og læssesteder på ruten.  Dermed ved vognmanden med det samme, om turen kan gennemføres eller ej. Dermed undgås ekstra spørgsmål og telefonopkald, hvilket igen er en hjælp til hurtigere at finde den passende ordre.   Det gør en stor forskel at alle detaljerne er præciseret fra starten, for brugerne har op til en halv million kapacitets- og fragttilbud at vælge imellem på transportplatformen hver dag. Den detaljerede fragt- og kapacitetssøgning er endnu en kundeinspireret forbedring, som lader brugerne præcisere søgningen ved hjælp af dato eller tidsrum. Dermed er en enkelt søgning nok til at planlægge hele arbejdsugen. Det sparer tid, der ellers ville være brugt på foretage søgningerne enkeltvist. 

 

Opdateringer, funktioner, basisviden – overskueligt og kort fortalt

Fra nu af er det nemt for TimoComs brugerne løbende at holde sig orienteret om transportplatformens nyeste funktioner, der beskrives i korte og præcise detaljer på updatepool.timocom.com.

Download pressemeddelelse
Til toppen