14.10.2013

LOGfreights farlige gods godt på vej takket være TimoCom

Ratinger speditionsfirma kan maksimalt udnytte sin vognpark med fragtbørsen.

(4)

Düsseldorf, 14/10-2013.  20.000 m² areal, hvoraf 600 m² til farligt gods, plus 19 biler og 38 medarbejdere: Siden grundlæggelsen i 2007 har speditions- og logistikfirmaet LOGfreight udviklet et bredt sortiment af kemikalietransporter inklusive containertømning. Men der er ikke noget i listen, der hedder tomkørsel. Den slags er et ukendt begreb i firmaet takket være fragtbørsen TC Truck&Cargo®.

Hver dag sender LOGfreight, der har filialer i Ratingen og Dülmen i Ruhrområdet, lastbiler afsted til hele Europa, især Spanien, Frankrig, Benelux og Skandinavien. Disponenterne står konstant over for den udfordring, det er at udnytte virksomhedens egen vognpark optimalt. Benytter man TimoComs transportplatforme, kan man få udnyttet al ledig kapacitet i lastbilerne. Og derfor har speditionsfirmaet i over seks år sat sin lid til den førende europæiske fragtbørs: "Vi benytter først og fremmest TC Truck&Cargo® til at finde gods, især til import fra de skandinaviske lande. For vores vedkommende er det vigtigste det store udvalg og volumen," forklarer direktør Manfred Axler.

Kemien stemmer

Op til 300.000 daglige kapacitets- og fragttilbud fra 85.000 godkendte brugere samt præcise søgefiltre gør, at LOGfreight altid finder passende gods. "Samarbejdet med TimoCom kører perfekt. Fragtbørsen hjælper os med at være fleksible. Det store udbud af gods gjorde, at vi endda var i stand til at udvide vores transportydelser," tilføjer Manfred Axler. Ud over ADR-/termotransporterne udfører LOGfreight bl.a. hastende kurérkørsler, stykgods-dellæs og containertømninger.

 

Servicekvalitet, planlægningssikkerhed og tidsbesparelser

Firmaet vil gerne fortsætte med at udvide sit sortiment og øge kvaliteten. Dertil hører stigende brug af telematiksystemer. Takket være TimoComs ny trackingløsning TC eMap® vises alle sammen på én og samme platform. Det er ligeledes her, at køretøjer, der udfører en given opgave, kan frigives til tracking manuelt. På den måde kan kunden selv følge, hvor godset befinder sig på et givet tidspunkt, og transportfirmaet understreger sin pålidelighed. "Ved angivelse af køretøjerne i TC eMap®, kan vi hurtigere gøre vigtige oplysninger tilgængelige for ordregiverne. Det giver tillid, sparer penge og mindsker stress. Det er en win-win situation for alle implicerede," lyder det fra LOGfreights direktør.

Download pressemeddelelse
Til toppen