24.05.2016

Frugt + IT?

Avocado-eksport virksomhed bruger TimoCom med succes

(1)

Frutas Montosa fra Malaga producerer avocadoer, mango og guacamole og er den markedsledende indenfor eksport af avocadoer i Europa. Virksomhedens grundlægger Luis Montosa så forretningspotentiale og fremtid i den subtropiske frugt for hele 35 år siden.

I 80’erne started virksomheden produktionen af avocadoer og mangoer på den spanske, subtropiske kyst, først lokale leveringer og senere også internationale. I dag sælger Frutas Montosa 18.000 tons avocadoer og 7.000 tons mangoer per år og er markedslederen indenfor eksport af avocadoer til det europæiske marked.

 

Frugt + IT

Virksomheden eksporterer hele 75 % af produktionen til Europa og har ofte brug for ekstra transport kapacitet udover egne lastbiler. Her kommer transport TimoCom, Europas største transportplatform ind i billedet. Det er nemlig her at Frutas Montosa finder ekstra transport kapacitet fra et stort netværk af transport sælgere. Frutas Montosa har dagligt ca. 200 paller med avocadoer, som skal transporteres videre til kunder både nationalt og internationalt.

Virksomheden fra Malaga har selv et stort netværk, men ikke stort nok til at det dækker hele Europa. Derfor er TimoCom transport platformen blevet et uundværligt værktøj i dagligdagen til at finde nye forretningspartnere til ekstra paller med avocadoer. Denne infografik viser avocadoens historie samt dens vej til Europa, både dengang og nu.

Download pressemeddelelse
Til toppen