08.04.2014

FLO og TimoCom forlænger deres samarbejde

Endnu flere nye fordele for medlemmer

(2)

Düsseldorf, 08/04-2014. Siden starten af 2012 har samarbejdet mellem FLO (France Lots Organisation), ét af Frankrigs største transportforbund, og TimoCom, udbyderen af Europas førende fragtbørs eksisteret. Forbundets medlemmer får særlige vilkår, gavn af en lukket brugergruppe i den markedsførende fragtbørs TC Truck&Cargo® samt gavn af talrige andre innovationer. Nu er samarbejdet blevet forlænget med to år.

"France Lots Organisation" har eksisteret siden 1993 med hjemsted i Bruges ved Bordeaux og arbejder for de efterhånden 93 mellemstore transport- og logistikvirksomheders fælles interesser. Med 10.500 medarbejdere støtter den franske gruppe sine medlemmer både ved oplagringen og ved landevejstrafikken inden for Europa. Samarbejdets kontaktperson, Phillipe Perocheau, ser konkurrencefordelene helt klart: "Via den lukkede brugergruppe, som TimoCom har indrettet for os gratis, har vores medlemmer væsentlige tids- og informationsfordele. Den gør det muligt for dem hovedsageligt at udveksle egne ledige kapaciteter og fragttilbud i en intern børs i TC Truck&Cargo® ".


TimoCom byder på nye fordele

Ud over brugen af TC Truck&Cargo® og licitationsplatformen TC eBid® indeholder samarbejdet siden 2013 også tilbuddet om den nye trackingfunktion på tværs af udbydere inden for TC eMap®. En af det nye TimoCom-produkts top-funktioner: Muligheden for at tracke og få tracket køretøjer, uafhængigt af den pågældende producent af telematikløsningen. En yderligere fordel er også lagerbørsen, som havde premiere på IAA i Hannover. Via denne har det franske forbund adgang til Europas største lagerarealtilbud på op til 30.000 lager- og logistikarealer fra 40 lande.

For at kunne udnytte det store tilbudsspektrum optimalt, tilbyder IT-udbyderen alle tilsluttede virksomheder grænsefladen TC Connect, med hvilken den virksomhedsinterne dispositionssoftware kan bruges som sædvanligt til adgang til fragtbørsen. Efter TimoComs udsagn er de næste projekter allerede på trapperne: Således er der i en nær fremtid planlagt et kommunikationsværktøj, som vil sørge for en endnu hurtigere og endnu mere ukompliceret udveksling inden for branchen.

 

Yderligere informationen om TimoCom og om samarbejdet med FLO fås på www.timocom.dk eller www.groupement-flo.com

Download pressemeddelelse
Til toppen