22.10.2013

Endnu flere fragtopgaver hos TimoCom

Virksomheden fra Düsseldorf byder på langt mere end blot en fragtbørs.

(1)

Düsseldorf, 22/10-2013. TimoCom, blandt andet udbyder af Europas førende fragtbørs TC Truck&Cargo®, har nu fremlagt imponerende nye tal. De viser følgende: Hvis man ønsker at være effektiv og succesfuld inden for transportbranchen i Europa, kan man ikke komme udenom TimoCom. Tallene viser dog også: TimoCom er ikke kun en fragtbørs, den er meget mere end det.

Hidtil uset: Op til 450.000 kapacitets- og fragttilbud hos TC Truck&Cargo® – dagligt! Dermed opnår TimoCom nye dimensioner og underbygger samtidig på imponerende vis sin særlige position inden for licitationsplatforme. "Det er selvfølgelig dejligt at kunne informere vores kunder om en så positiv udvikling af kapacitets- og fragttilbud i børsen", glæder Marcel Frings sig, Chief Representative hos TimoCom, "Vi ser denne vækst som belønningen for de anstrengelser og innovationer, som vi har foretaget i forhold til vores yderligere produkter. På den måde har vi også kunnet udvide vores kundekreds i hele Europa." Også her har TimoCom overgået sig selv. 100.000 brugere sørger imidlertid for, at børsen kører på højttryk – og ikke kun børsen.

 

Specialudstyr hos TimoCom ofte gratis
Hvis man betragter andre fragtbørser og så ser på TimoCom's tilbud, bliver det hurtigt tydeligt, at virksomheden er blevet til en allround-serviceudbyder for transportbranchen. Og det starter allerede ved succesproduktet TC Truck&Cargo®. Her har der siden september 2012 været integreret en lagerbørs, hvor man hurtigt kan tilbyde og finde lager- og logistikarealer igennem.
Men det er ikke alt: I alt tilbyder TimoCom tre produkter, dertil kommer forskellige applikationer, som står gratis til rådighed for kunderne, samt talrige serviceydelser. I det hele taget er det netop disse ekstratilbud, som atter gør arbejdshverdagen betydeligt nemmere.

Den nyeste udvikling er TC eMap®, den effektive kalkulations- og trackingløsning. TimoCom er dermed ikke kun den eneste transportbørs-udbyder, som tilbyder en producentuafhængig trackingplatform. Med TC eMap® har kunderne også adgang til en ruteplanlægger. Takket være samarbejdet med Nokia indeholder den markedets mest omfattende kortmateriale, inklusive satellit- og aktuelle trafikoplysninger.
Transportlicitationsplatformen TC eBid® har været på markedet i fire år og er allerede etableret. Her finder man alt, som vedrører langfristede og regelmæssige transporter. Således er der i TC eBid® allerede blevet gennemført mere end 20.000 licitationer.

 

Servicedelen menneske og IT
For at leve op til de stigende krav til IT-ydelsen foretrækker virksomheden at planlægge stort og langt ud i fremtiden. Med god grund: "Vi er meget bevidste om vores ansvar over for transport- og logistikvirksomheder i Europa. Ikke kun for vores kunder, men også for os selv ville det være en katastrofe, hvis TimoComs licitationsplatform bare en enkelt gang ikke skulle være tilgængelig. Men vores kontinuerlige investeringer netop inden for dette område betaler sig. Inden for de seneste 12 måneder lå vores produkters tilgængelighed på 99,56 %, 365 dage og døgnet rundt – og dette tal inkluderer planlagte afbrydelser af tilgængeligheden til siden til vedligeholdelsesarbejde!", forklarer Frings.

Og det er ikke kun i datakabler, server og programmerne, at TimoComs kraftige stigning af tilbud og antal af brugere mærkes. Også kundeservicemedarbejderne har fået mange nye kolleger for at yde kunderne den bedste personlige service og hjælpe dem med alle spørgsmål eller problemer. Det er der en god grund til, idet de 54 medarbejdere fra virksomhedens kundehotline i Tyskland, Polen, Ungarn og Tjekkiet dagligt besvarer mere end 2.000 opkald. Det bliver til over 40.000 samtaler om måneden.

TimoCom fremlægger altså i alt imponerende tal, som måtte glæde hver kunde. De viser jo, at virksomheden er en partner, som løbende videreudvikler sig og er pålidelig i forretningsprocessen. Og dermed er den afsluttende værdi heller ikke nogen ægte overraskelse: I den nyeste meningsmåling angav 94,3% af kunderne, at de er helt og aldeles tilfredse med TimoCom.

Download pressemeddelelse
Til toppen