27.09.2013

En smart løsning: Geoliner Trucking &Transport bruger TomTom via fragtbørs

Transportvirksomhed sparer tid og vinder nye forretningspartnere med TC eMap®

(1)

Düsseldorf, 27/09-2013. "Behøver jeg virkelig ikke at installere andet? Kan jeg tracke min lastbil via TimoCom med det samme password som hos TomTom? ", spørger hr. Kitay, direktør for transportvirksomheden af samme navn. "Ja, selvfølgelig. Det er jo den store fordel ved TC eMap®. Du kan endda få vist forskellige telematiksystemer på samme tid. Hvis du for eksempel har underleverandører", bekræfter Smahan Dahmani fra TimoCom.

Country Manageren forklarer kunden, at han med henblik på sine transporthandler ikke længere behøver at skifte mellem forskellige applikationer. For takket være den nye TC eMap® er fragtbørsen allerede forbundet med en trackingløsning. Søgningen efter køretøjer med TomTom Business Solutions er særdeles nem, fordi de samme adgangsoplysninger indtastes direkte i TC eMap®. "Vi har længe benyttet os af telematik, men i forbindelse med fragtbørsen er det betydeligt nemmere og mere tidsbesparende", siger direktøren og finder en passende sammenligning: "Fragtbørsen er kagen og trackingfunktionen er glasuren ovenpå."

GPS-data er ikke automatisk synlige for alle brugere
Siden grundlæggelsen i 2008 har virksomheden med hjemsted i Eindhoven løbende udvidet sin forretning. På trods af den voksende internationalitet må tilgængeligheden ikke komme til kort. "Vi fremhæver allerede ved indtastningen af ledig kapacitet i fragtbørsen, at man i tilfælde af en ordre kan tracke os til enhver tid. Det skaber mere sikkerhed for ordregivere, og de foretrækker derfor at bruge os", siger Kitay. GPS-dataene er dog ikke automatisk synlige for alle brugere. "Enhver kan selv bestemme, hvem der må følge ens køretøj og i hvor lang tid, som f.eks. så længe, som udførelsen af ordren varer", forklarer Dahmani.

Hele informationsflowet optimeres
Trackingløsningen gør langtrukne telefonsamtaler overflødige, og hele informationsflowet mellem alle parter optimeres. Vognmanden kan således helt og holdent koncentrere sig om sit egentlige arbejde, og speditøren kan hele tiden følge med i, hvor hans vare befinder sig. Speditørens kunde kan dermed løbende få aktuelle og pålidelige informationer, hvilket skaber et godt tillidsforhold.

Efterhånden råder TC eMap® overknapt 25 grænseflader til forskellige telematikudbydere, og TimoCom ligger allerede i forhandling med 50 yderligere. Dahmani råder kunderne til at afprøve produktet: "Markedet vil alligevel udvikle sig mere og mere hen i den retning, at ingen på et tidspunkt kan undvære GPS'er." Geoliner Trucking &Transport BV  har allerede nu forstået tendenserne og endda fået printet et trackingsymbol på sin lastbilspresenning.

Yderligere informationer om TimoCom og Geoliner Trucking &Transport BV finder du på www.timocom.dk og www.geoliner.net

Download pressemeddelelse
Til toppen