23.11.2017

Det tyske dameblad og livsstilsmagasin freundin bekræfter: TimoCom er top-arbejdsgiver 2017

IT-specialisten TimoCom er valgt som en af Tysklands 100 mest familievenlige virksomheder i 2017

(2)

Erkrath, Tyskland 23.11.2017 – d. 4. oktober kårede livsstilsmagasinet freundin sammen med bedømmelsesplatformen kununu de 100 mest familievenlige arbejdsgivere i Tyskland. Familiefirmaet TimoCom fra Erkrath i Tyskland var også repræsenteret, og kunne for første gang erobre en plads i den gyldne midte blandt IT-giganter som SAP SE og Adobe. TimoCom kan da også tilbyde moderne og familievenlige arbejdsforhold, og lever dermed op til titlen som en af Tysklands bedste arbejdsgivere i 2017.  

Familie og karriere i skøn forening

Den nybagte mor África Narbona Gil og småbørnsfaren Daniel Crosina er netop vendt tilbage til henholdsvis marketing- og IT-afdelingen hos TimoCom. Det skete samtidig med virksomhedens udnævnelse til en af Tysklands mest familievenlige virksomheder. Daniel Crosina er IT Product Manager hos TimoCom og far til en lille datter. Her forklarer han, hvorfor TimoCom har fortjent udnævnelsen: "Jeg havde frit spil i forhold til at lægge min barselsorlov som det passede bedst derhjemme. Muligheden for homeoffice er også en stor lettelse i hverdagen. Med disse tiltag er det ingen sag at forene familie og job. 

Undersøgelsen er baseret på ca. 1,3 millioner kununu-bedømmelser af over 250.000 virksomheder. Her kunne tidligere og nuværende medarbejdere fra vidt forskellige afdelinger og brancher bedømme deres arbejdsgiver. Fokus ligger i den forbindelse ikke længere kun på klassiske kriterier som f.eks. løn eller arbejdsklima. Særligt familievenlige arbejdsforhold med fleksible arbejdstider, gode pensionsaftaler og virksomhedsbørnehaver er steget i betydning. Det kan África Narbona Gil, Country Managerin Spain hos TimoCom og mor til to tale med om: "Jeg var et år i Portugal som en del af min barselsorlov og kunne herefter uden problemer vende tilbage til virksomheden. Man behøver kort sagt ikke længere at være bange for at stifte familie. Den slags ville kun yderst sjældent være muligt i Spanien. Deltidsjobs og virksomhedsbørnehaver er ligeledes er et sjældent syn.

 

Det næste skridt: Familiekontorer

Inden for de næste år ønsker virksomheden fra Erkrath at udvide sit familietilbud yderligere. Jasmin Dörr, der gennem sit job inden for Human Resources Development og Employer Branding hos TimoCom er ansvarlig for kollegaernes velbefindende, fortæller følgende: "Hvad angår børnepasning ønsker vi i fremtiden at stille specielle familiekontorer til rådighed for både vordende og nuværende forældre.

Medarbejderne hos TimoCom kan dermed forbinde familie og karriere endnu bedre. IT-serviceudbyderen anerkender nemlig, at en ligevægtig work-life-balance er udslagsgivende for tilfredse medarbejdere på det moderne arbejdsmarked.

Download pressemeddelelse
Til toppen