20.12.2013

Det europæiske transportmarked ved hånden

TimoCom offentliggør en omfattende opdatering til transportbarometer-app'en

(1)

Düsseldorf, 20/12-2013 – Allerede i længere tid har TimoCom transportbarometeret været tilgængelig som app til smartphones. Nu er der kommet en omfattende opdatering med talrige nye funktioner på markedet. Men det stopper ikke her – fra nu af fås TimoCom transportbarometer-app'en helt gratis!

Når man har startet app'en, opdager man med det samme: Der er sket en hel masse. For eksempel vises det aktuelle forhold mellem ledig kapacitet og fragttilbud for landerelationerne. Valgmulighederne er blevet udvidet på dette punkt. Således er det nu muligt at få vist alle relationer fra og til enkelte lande. I de tidligere versioner var det kun muligt at vise relationen fra et land til alle europæiske lande.

Transporttendens integreret
Som en nyhed indeholder app'en nu også en funktion, hvor historiske data kan ses. I den opdaterede version af TimoCom transportbarometer-app'en vises de sidste 3 års procentvise fragtværdier som et grafisk forløb. På den måde kan app-ejerne ikke alene betragte de aktuelle udviklinger for at kunne vurdere markedssituationen, men kan også tage langsigtede tendenser med i deres overvejelser ved prisforhandlinger på stedet.
Med TimoCom transportbarometer-app'en har brugerne alt det, de har behov for. Det stopper nemlig ikke ved statistikker og data-diagrammer. Via den integrerede nyhedssektion får app-brugerne skriftligt og visuelt al nyttig viden om branchen – uanset hvor de befinder sig og når som helst.

Altid et overblik over markedssituationen
Transportbarometer-app'en udarbejdes på basis af de omfattende markedsdata, som TimoCom har til rådighed som Europas førende fragtbørs. De dagligt op til 450.000 kapacitets- og fragttilbud fra mere end 100.000 brugere analyseres til brug i transportbarometret og overføres nærmest i realtid til brugerens smartphone. Den lille applikation bliver således til et stærkt instrument til beregning af markedspriser, og app-brugere kan straks reagere på udbud og efterspørgsel vedrørende fragt og ledige kapaciteter.

Download pressemeddelelse
Til toppen