16.06.2014

Dør-til-dør med Europas transportbranche

Spedition TL Trans Oy finder hundredvis af fragter via TimoCom-fragtbørs

(1)

Düsseldorf, 16.06.2014. Man ville nok ikke formode det ved første blik, men det vestfinske Österbotten besnærer ikke kun ved sit maleriske flod- og marklandskab, men overbeviser også som vigtig logistiksted. Et af firmaerne der er TL Trans Oy fra 7000-indbygger-byen Kronoby. Det særlige: Speditionsvirksomheden har i 10 år brugt fragtbørsen TC Truck&Cargo® fra Düsseldorfs IT-udbyder TimoCom og finder ca. 500 læs pr. år alene gennem fragtbørsen. Finlandssvenskeren og Import Manager hos TL Trans Oy, Daniel Enkvist, giver personligt indblik i virksomhedens succeshistorie.

5 disponenter, 45 lastbiler, 500 fragter ekstra via TC Truck&Cargo®

"TL Trans Oy har siden starten af 90erne arbejdet med udenrigshandel. Vi importerer fødevarer såsom frugt og grønt og eksporterer industrimaterialer, primært plastik og papir. Vores vigtigste partnerlande er Tyskland, Benelux-landene samt Italien og Spanien. Bag TL Trans Oy står et 5 mand stærkt team. Vi har ca. 45 lastbiler, som kører for os regelmæssigt og finder en fragtbørs, hvormed vi altid finder de passende fragter. I tal betyder det: ca. 500 ekstra internationale fragter om året."

Fragtbørsen som det vigtigste værktøj
"For 10 år siden ringede en TimoCom-medarbejder fra Tyskland og præsenterede fragtbørsen for os på – til vores forundring – svensk uden accent. Herefter testede vi programmet helt afslappet gratis i en måned og har siden været en tilfreds TimoCom-kunde. For os er TC Truck&Cargo® det vigtigste værktøj til at undgå tomkørsler og udnytte kapaciteter fuldt ud. Hidtil har vi heller ikke brugt nogen yderligere fragtbørs, fordi vi finder alt hos TimoCom."

Pålidelig partner til succes

"TL Trans Oys styrke er vores door-to-door service. Der findes ingen mellemstop eller skift af køretøjerne, hvilket øger sikkerheden både for kunden og for os selv. Pålidelige partnere er yderst vigtige for os. Dem finder vi via TimoCom. I alle de år er det kun sket en eneste gang, at vi måtte vente på en betaling i længere tid, og selv i dette tilfælde hjalp TimoComs fordringsmanagement os hurtigt og med succes. Idet vi har mange sæsonbestemte kørsler, skal vi være fleksible, og det kan vi være takket være TimoComs kundegruppe fra hele Europa. Via børsen har vi nu regelmæssigt kontakt til over 100 forretningspartnere, på ugebasis samarbejder vi med ca. 20 af dem."

Et punkt bekymrer dog finlandssvenskeren en smule: "Jeg håber ikke, at vores konkurrenter nu også alle sammen skynder sig hen til TimoCom efter at have læst dette interview", siger Import Manager Daniel Enkvist med et glimt i øjet.

Download pressemeddelelse
Til toppen