27.03.2017

BME kvalitetsstempler TimoCom i kategorien "Transportindkøb"

Transportplatformen modtager kvalitetsstemplet fra BMEnet GmbH

(2)

Erkrath, Tyskland 27.03.2017 – for anden gang i træk modtager transportplatformen fra TimoCom kvalitetsstemplet "Transportindkøb" fra den tyske interesseorganisation for materialeladministration, indkøb og logistik, BMEnet GmbH. Denne udmærkelse bekræfter TimoComs effektivitet og brugervenlighed samt indsats for øget markedstransparens.

Udformningen af fremtidens transportindkøb som fælles projekt

Den støt stigende digitalisering koblet med en stadig mere uforudsigelig forbrugeradfærd har ændret forudsætningerne for transportindkøb markant. Udover faste rammeaftaler har virksomhederne i lige så høj grad brug for fleksible løsninger, der gør det muligt for dem at reagere hurtigt, enkelt og sikkert på uforudsete markedsudsving.

 

På transportplatformen fra TimoCom kan brugerne hver dag vælge mellem op til 150.000 kapacitetstilbud fra et logistiknetværk med over 36.000 godkendte virksomheder fordelt over hele Europa. Derved opfylder TimoCom ovenstående behov og sørger samtidig for øget transparens på markedet. "Udmærkelsen fra BME har vist os, at vi er på rette vej. Vi vil fortsat arbejde på at fremme digitaliseringen af transportindkøb i løbende dialog med vognmandsfirmaer, speditionsvirksomheder og transportkøbere", fortæller Gunnar Gburek, Company Spokesman hos TimoCom. I den forbindelse løfter han sløret for næste trin i denne spændende proces: "På transport- og logistikmessen i München til maj præsenterer vi en ny funktion, som gør det endnu lettere for parterne at digitalisere deres forretningsgange.

 

Hovedpunkter og resultater af BME's analyse

Kvalitetsstemplet fra BMEnet GmbH gives til integrative software- og platformløsninger udviklet til optimering af indkøb og logistik. Når man tester en transportplatform, hører tekniske aspekter som dataudveksling og kommunikation til kernepunkterne. Her henter TimoCom point hjem på de mange grænseflader, der muliggør integration af kundernes foretrukne telematikudbydere og TMS-systemer. Hertil kommer det tilbudsrelaterede kommunikationsværktøj, TimoCom Messenger. Herudover overbeviste platformen dommerne med sine høje sikkerhedsstandarder samt store brugervenlighed. 

Transportplatformens neutralitet udgør et andet vigtigt kriterium. Ifølge BME-sammenslutningen hjælper dette forhold transportindkøberne med at styrke virksomhedens compliance-retningslinjer. Kommissionen fremhæver herudover de praktiske udvalg- og søgefiltre samt ditto indtastningsmuligheder, der tilsammen sikrer mere målrettede og effektive arbejdsgange. Samlet set fremstår TimoCom transportplatformen som en win-win-løsning for begge parter:  Det vil sige både for ordregivere fra produktion og handel, der skal bruge ledig fragtkapacitet med kort varsel, samt for transportvirksomheder på udkig efter fragttilbud med henblik på at undgå dyre tomkørsler.

Download pressemeddelelse
Til toppen