28.11.2014

AndSoft og TimoCom har en fælles grænseflade

En stærk forbindelse takket være TC Connect

(1)

Madrid, Paris, Berlin, Erkrath, 28.11.2014 –  TimoCom Soft- und Hardware GmbH, Europas markedsførende blandt fragtbørser, har sammen med AndSoft introduceret en fælles programgrænseflade. AndSoft er en europæisk virksomhed inden for online-software-udviklingen, blandt andet for virksomheder i transport- og logistikbranchen.

Julio Borrell, teknisk direktør for AndSoft, beskriver samarbejdet med TimoCom på følgende måde: "Vi er meget lykkelige over at kunne samarbejde med TimoCom, idet vi nu har Europas førende fragtbørs med om bord. Nu kan vores kunder integrere deres ordrer i fragtbørsen med kun ét klik. Det var yderst vigtigt at tage dette skridt sammen med en IT-virksomhed.  Systemintegrationen foregik overraskende hurtigt og nemt. Systemener kører upåklageligt. Vores kunder kan glæde sig over integrationen af software'n, som vil gøre arbejdet nemmere for dem." TimoCom-talsmand Marcel Frings fremfører grundene til samarbejdet: "Via den fælles grænseflade "TC Connect" skaber vi ægte synergier. Således behøver vores kunder blot at indtaste deres ledige kapacitets- og fragttilbud én gang mere i deres dispositionssoftware. Ved at indtastningerne overføres til TC Truck&Cargo® automatisk, vinder brugerne tid og kan nemmere mestre deres transporthverdag."

 

Fragtbørser er et yderst nyttigt værktøj

"AndSoft blev grundlagt i 1998. Siden første dag af vores platform har vi tilbudt vores kunder inden for transportområdet kompolette webløsninger. Også i dag - 16 år senere - arbejder vi fortsat på komplette løsninger til forskellige kunder. Det er ikke mange serviceleverandører i Europa, som tilbyder denne allround-service. Lige fra starten ønskede vi at samarbejde med andre teknologivirksomheder for at opfylde vores filosofi om den kooperative software-standard. Derfor koopererer vi med virksomheder for onboard-teknologi, kartografi, ruteplanlægning og fragtbørser. Vi vælger virksomhederne med de bedste referencer til et samarbejde. Til sidst har kunden en sådan komplet pakke, som er afstemt efter ham og hans behov", husker den tekniske direktør hos AndSoft samarbejdet med forskellige tekniske partnere.

 

Ekstra fordel ved TimoCom

Via programgrænsefladen TC Connect oplever TimoCom's og AndSoft's fælles kunder ikke alene en vigtig tidsbesparelse i transportforretningen, men samtidig adgang til op til 450.000 kapacitets- og fragttilbud dagligt inden for hele Europa, udbudsplatformen TC eBid®, en lagerbørs, kalkulations- og trackingløsningen TC eMap® samt talrige tjenester. Siden september har TimoCom også via en app givet mulighed for en mobil adgang til alle TimoCom-produkter. Eftersom kunderne fremover spares for at foretage dobbelte indtastninger i to forskellige systemer, har de mere tid til yderligere lastbils- og fragtindtastninger i børsen, som giver dem yderligere forretningsmuligheder.

Download pressemeddelelse
Til toppen