16.01.2014

Alle veje fører til Milano: TC eMap® fortsat på succeskurs!

TimoCom vinder italiensk transportbranches vigtigste pris

(1)

Düsseldorf, 16/01-2014 –  IT-virksomheden TimoCom fra Düsseldorf har endnu engang ramt plet med sin kalkulations- og trackingløsning TC eMap®. Med tildelingen af titlen "Il Logistico dell'anno" modtog fragtbørs-udbyderen i slutningen af november 2013 en af den italienske transportbranches mest betydningsfulde anerkendelser. 

Fordelene med TC eMap® overbeviser

Logistikpris blev i år atter engang uddelt af den italienske logsitiksammenslutning Assologistica sammen med magasinet Euromerci og organsiationen "Cultura  e Formazione –  Assologistica" i 7 kategorier. TimoCom overbeviste juryen med 3-i-1-løsningen fra TC eMap® i kategorien "Teknologi". Den enestående trackingløsning viser nemlig alle gængse telematiksystemer på kun én platform i overblik. På den måde skal transportvirksomheder ikke længere skifte mellem forskellige udbydere og kan spore deres køretøjer helt bekvemt på kun et eneste kort. Den integrerede ruteplanlægning fra TC eMap® tillader desuden at beregne kørestrækningen samt kørselsomkostningerne for den valgte relation og få vist de aktuelle trafikinformationer i realtid. "Med denne nye teknologi optimeres informationsvejen mellem ordremodtager og ordregiver, og mere transparent, sikker og effektiv", siger Tommaso Magistrali fra TimoCom. Country manageren for Italien modtog prisen i forbindelse med uddelingen på Italian Logistics Conference i Milano fra præsidenten for "Cultura  e Formazione –  Assologistica", Donatella Rampinelli. Aftenens øvrige vindere var blandt andet Italiens største speditionsfirma, ARCESE Group, samt DHL Supply Chain Italy.

 

Bartolomeo Giachino, statssekretær i trafikministeriet, lagde i sin tale ved prisuddelingen vægt på, at Italien ganske vist er verdens ottende største nationaløkonomi, men at den italienske transport- og logistiksektor stadig udviser svagheder. I de kommende år skal der derfor i højere grad gennemføres foranstaltninger for at fremme effektiviteten og konkurrencedygtigheden inden for logistikbranchen. Med sine produkter yder TimoCom allerede nu et væsentligt bidrag for at komme tættere på disse mål. "Prisen viser, at vi med udviklingen af professionelle løsninger kan øge vores brugeres produktivitet i hele Europa og at denne succes også værdsættes af transport- og logistikbranchen", siger Magistrali.

 

Yderligere informationer om TimoCom finder du på www.timocom.dk

Download pressemeddelelse
Til toppen