Nu kan du selv være med til at udforme dine transport- og logistikprocesser. Uanset om det gælder kundevinding, gennemførelse eller forvaltning af transportordrer, i Smart Logistics System fra TIMOCOM finder du altid den passende funktion i henhold til dine behov og dit aktuelle digitaliseringsniveau.

Lagerudnyttelse

Et lagers anvendelse afhænger først of fremmest af lagerhallens og lagerarealets beskaffenhed. Alt efter, hvilken vare der skal opbevares, skal lagerrummene være udstyret korrekt. Eksempelvis kræver lagring af kølevarer et kølesystem, så den lagrede vare ikke fordærver. Hvis man ønsker at anvende et eksternt arkiv, bør der vælges en lageroperatør, som udbyder en professionel arkivering. Lagerudnyttelsen er desuden bundet til lovmæssigt foreskrevne, sikkerhedstekniske krav. F.eks. må eksplosivt materiale kun opbevares i lagre, som overholder bestemte sikkerhedsafstande fra boligområder og trafikførende veje. Der gælder strenge retningslinjer i den forbindelse. Lagre skal være bygget, indrettet og sikret forskriftsmæssigt, for at måtte deponere en bestemt type gods eller vare. En fagligt korrekt lagring sikres desuden ved uddannet personale. Lagerarbejdere er ansvarlige for, at varer modtages, losses og kontrolleres behørigt. Derudover skal et lagerrums betingelser såsom temperatur og luftfugtighed være afstemt alt efter brugen. For hele tiden at have overblikket over, hvor f.eks. en vare befinder sig, anvendes lagerstyringssoftware som et vigtigt hjælpemiddel.

Se også:

  • Lagerbørs

    En webbaseret lagerbørs er en søgemaskine til lagre. Via denne formidles ledige lagerrum og lagerarealer. Udbydere bruger platformen til at gøre opmærksom på deres ledige kapaciteter med alle relevante informationer. Virksomheder, som råder over varer,

Bliv branche-insider

Tilmeld dig her, og glæd dig til at regelmæssigt at modtage relevante artikler, der gør din arbejdshverdag lettere og udvider din forretningshorisont.


Tilmeld nyhedsbrev

Til toppen