Nu kan du selv være med til at udforme dine transport- og logistikprocesser. Uanset om det gælder kundevinding, gennemførelse eller forvaltning af transportordrer, i Smart Logistics System fra TIMOCOM finder du altid den passende funktion i henhold til dine behov og dit aktuelle digitaliseringsniveau.

Internetfragtbørs

I dag findes der udelukkende elektroniske, webbaserede fragtbørser. I de mindre avancerede systemer, som findes på internettet, lægges annoncerne ind gratis med præcis angivelse af oplysningerne omkring transportordren. Sådanne portaler finansieres for det meste via reklamer. Derudover findes der også webbaserede fragt- og laderumsbørser, som er betalingspligtige, og som har langt flere tilbud, brugervenlige funktioner og serviceydelser. Brugerne får enten tildelt en sikkerhedsnøgle eller et brugernavn, som de kann logge sig ind med. Betaling sker enten pr. indtastning eller via aftale om flatrateabonnement med den pågældende softwareudbyder.

Se også:

  • Fragtbørser

    Fragtbørser er virtuelle markedspladser, som fortrinsvist henvender sig til speditører og vognmænd. Brugere af børsen kan her tilbyde fragter, som de mangler transportmuligheder til.

Bliv branche-insider

Tilmeld dig her, og glæd dig til at regelmæssigt at modtage relevante artikler, der gør din arbejdshverdag lettere og udvider din forretningshorisont.


Tilmeld nyhedsbrev

Til toppen