TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.
Til industri- og handelsvirksomheder – TC eMap®
Jeg vil vide, hvor min vare befinder sig. Derfor stoler jeg på TC eMap® og på de forretningspartnere, som lader sig tracke.

Tracking – Bevar overblikket!Den effektive kalkulations- og trackingløsning

TimoCom har den: 3-i-1-løsningen til mere effektivitet og sikkerhed! Vores trackingløsning i TC eMap® viser dig alle gængse telematiksystemer på én platform. Ved hjælp af ruteplanlægningen kan du direkte fra fragtbørsen TC Truck&Cargo® beregne kørselsstrækningen for den pågældende relation. Og samtidig kan du beregne de forventede kørselsomkostninger og ekstraomkostninger i TC eMap®.

TC eMap® skaber tillid

Ved indtastningen af køretøjer kan virksomheder fremhæve specielt, at de stiller deres køretøjer til rådighed i trackingfunktionen i TC eMap® – et stærkt argument ved ordretildelingen.

Fordelene ved TimoComs trackingløsning:

  • Overblik over forskellige telematiksystemer
  • Øget sikkerhed ved transporter
  • Ingen installation, ingen udgifter til montage: Brug blot den eksisterende telematikløsning og den vante TimoCom-platform
  • Tilgængelig på 24 sprog

TC eMap® gør transporthandlen mere transparent og effektiv

Informationsvejen mellem ordremodtageren og ordregiveren bliver væsentligt kortere og mere effektiv, idet alle frigivne køretøjer er synlige for forretningspartnerne på platformen. Således kan eventuelle misforståelser straks ryddes af vejen.

Her ses et uddrag af listen over vores partnere:
Billedgalleri

Se billedgalleriet over TC eMap®!

Video Tutorials

Vi viser hvordan!

De her tilgængelige undervisningsvideoer hjælper dig med at få mest muligt ud af vores produkter. I vores videoer informerer vi skridt for skridt om alt, hvad der er værd at vide om TimoComs produkter.

Transportleksikon

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

TimoCom kommunikerer på nettet

Følg os

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.