TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.

Vigtige råd og regler for endnu mere sikkerhedHvad du selv kan gøre for at bidrage til en tryg afvikling af handler

Med det nøje udtænkte flertrins-sikkerhedssystem TimoCom Secure yder vi en stor indsats for, at alt fungerer problemfrit. Nedenstående præsenterer vi nogle simple fremgangsmåder og foranstaltninger, som gør enhver i stand til selv at bidrage effektivt til mere sikkerhed.

Enkle forholdsregler for din sikkerhed

Din tjekliste til kontrol af nye forretningspartnere

De vigtigste regler til sikring af en tryg forretningsafvikling

TimoCom kontrollerer alle nye kunder med det formål at opnå den højest mulige sikkerhed i fragt- og laderumsbørsen. Parallelt kan kunden også selv gøre noget for sikkerheden.

Det er nok at følge nogle få råd, som kan reducere risici for "problematiske" forretningsaftaler forud for indgåelsen af aftalen. Af den grund har TimoCom udarbejdet en liste med de vigtigste råd om kontrol af nye forretningspartnere. I den nedenstående artikel, udarbejdet af TimoCom og SCHUNCK, kan du finde yderligere tips til, hvordan godstyveri undgås.

EU-initiativ fra TimoCom og SCHUNCK

Sikkerhedstjek til forebyggelse af godstyveri

Med denne tjekliste kan du effektivt beskytte dit firma mod bedragere

I vores branche er sorte får ikke noget nyt fænomen. Det nye består i, at svindlerne bliver frækkere og frækkere. Derfor er det også yderst vigtigt at tage effektive midler i brug og træffe foranstaltninger, som skal bidrage til at forhindre bedrageri og tyveri.

TimoCom Soft- und Hardware GmbH og OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG har sammen udviklet en omfattende tjekliste, som hjælper firmaer med, hvordan der foretages en grundig kontrol af forretningenspartnere før kontraktindgåelse. Vi anbefaler, at de ansvarlige medarbejdere downloader tjeklisten og kritisk gennemgår alle punkter i forhold til den valgte transportvirksomhed.

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.