TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.

En af vores meget stærke sider: IT!Den tekniske sikkerhed

TimoComs sikkerhedsnet omfatter også målrettede investeringer i topmoderne IBM- og Oracle-teknologi. På den måde får TimoComs kunder adgang til en førsteklasses højteknologisk platform, der giver mulighed for at arbejde hurtigt og sikkert.

To uafhængige servercentre med højeste sikkerhedsniveau og placeret to forskellige steder byder på optimal tilgængelighed via fuldstændige backupsystemer, selv i katastrofetilfælde. De sørger for, at vores software altid er oppe at køre i den vante kvalitet.

V behandler dine oplysninger med særlig omhu! Derfor bærer TimoCom kvalitetsstemplet "Hosted in Germany": "Dette kvalitetsstempel viser vores brugere, at deres oplysninger er hosted i Tyskland. Dermed er de underlagt tysk lovgivning – og især den tyske databeskyttelseslov, som er en af de strengeste i Europa", forklarer Marco Haack, Director IT Infrastructure & Services.

Som IT-specialist tilbyder TimoCom:

  • ISO/IEC 27001-certificate certificerede og energiesparende servercentre
  • Sikker dataoverførsel takket være kryteret SSL-forbindelse
  • 24/7 monitoring og operating med egen IT-afdeling
  • Flerdobbelt redundant internetopkobling
  • Ydedygtig firewall og antivirussystemer på flere niveauer
  • Alle oplysning er "Hosted in Germany"

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.