TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.

Vær på den sikre side med et forudgående tjekTimoCom Identify

Vi gør hver eneste dag en stor indsats for, at vores brugere kan arbejde sikkert og effektivt med vores programmer. Eftersom handlerne afvikles direkte mellem brugerne, er det selvfølgelig en forudsætning, at den enkelte bruger også selv udviser den nødvendige forretningsmæssige omhu.

Kontrol af forretningspartnerens identitet:

  • Bed den potentielle forretningspartner om at sende dig det pågældende tilbud fra TC Truck&Cargo® i form af en udskrift. På den måde kan det omgående kontrolleres, om vedkommende virkelig selv har adgang til fragtbørsen.
  • Bed forretningspartneren om at sende samtlige dokumenter til identifikation, som standardmæssigt rekvireres ved tildeling af ordrer til nye forretningspartnere.
  • Foretag en sammenligning af oplysningerne i de tilsendte dokumenter holdt op imod virksomhedsprofilen i TC Profile®.
  • Sammenlign oplysningerne om kontaktpersonen, f.eks. om navnet, telefonnummeret og e-mail adressen er identisk med det, der står i TC Profile®.

Såfremt der efter kontrollen fortsat er begrundet tvivl om forretningspartnerens oplysninger, hjælper TimoCom Identify med at identificere den potentielle partner.

Identifikationsopgaven kræver:

  • En udskrift af det tilbud, som den potentielle forretningspartner har sendt fra TC Truck&Cargo®
  • Kopier af den potentielle forretningspartners virksomhedsdokumenter
  • En fuldstændig udfyldt ordreformular med angivelse af årsagen til tvivlen

Samtlige dokumenter sendes til TimoCom via e-mail til identify@timocom.com eller via fax til nummer +49 211 88 26 50 00. Sagsbehandlingstiden for et omfattende gratis tjek via vores TimoCom Identify-team anslås til maksimalt 5 arbejdstimer. Svaret får du skriftligt – på hverdage i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 17.00.

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.