TIMOCOM Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.
"Vi gransker vores kunder nøje!"

Advokat Alexander Oebel

Director Debt Collection & Legal Affairs

Advokat Alexander Oebel, Director Debt Collection & Legal Affairs, TIMOCOM

Vær på den sikre side med et forudgående tjek

Vores kunder skal hver dag bruge TIMOCOM transportplatformen effektivt og sikkert – det er vores mission. Eftersom transaktionerne udføres direkte mellem forretningspartnerne, er det selvfølgelig en forudsætning, at den enkelte bruger også selv udviser den nødvendige forretningsmæssige omhu.

Infografik zu TIMOCOM Identify

Kontrol af forretningspartnerens identitet:

  • Rekvirer det pågældende tilbud af TIMOCOM transportplatformen i form af et print af potentielle forretningspartnere. På den måde kan du omgående kontrollere, om vedkommende virkelig selv har adgang til transportplatformen.
  • Se din potentielle forretningspartners profil i firmaregisteret. Ved hjælp af dokument-funktionen bør vedkommende have uploadet hyppigt efterspurgte dokumenter, som tjener til identifikationen.
  • Sammenlign dataene mellem oplysningerne i de uploadede dokumenter med virksomhedsprofilen, som er gemt i firmaregistret.
  • Sammenlign oplysningerne om kontaktpersonen, f.eks. om navnet, telefonnummeret og e-mail adressen er identisk med det, der står i firmaregistret.

Såfremt der efter kontrollen fortsat er begrundet tvivl om forretningspartnerens oplysninger, hjælper TIMOCOM Identify med at identificere den potentielle partner.

Identifikationsopgaven kræver:

  • En udskrift af det tilbud, som ordremodtageren har sendt fra TIMOCOM transportplatformen
  • En kopi af hhv. de dokumenter, som er uploadet i firmaregistret, og de firmadokumenter, som du har modtaget af forretningspartneren.
  • En komplet udfyldt ordreformular med angivelse af årsagen til dine tvivl

Samtlige dokumenter sendes til TIMOCOM via e-mail til info.dk@timocom.com eller via fax til nummeret +49 211 88 26 13 00.

Download ordreformular

Sagsbehandlingstiden for et omfattende gratis tjek via vores TIMOCOM Identify-team anslås til maksimalt 5 arbejdstimer. Svaret får du skriftligt – på hverdage i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 17.00

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.