Hvem er vi – TIMOCOM

Hvem er vi – TIMOCOM

I kraft af vores rolle som digital markedsplads med fragtbørs understøtter vi vores kunder med formidlingen af transportordrer inden for vejgodstransport. Vores målgruppe er virksomheder inden for produktion og handel samt speditører og vognmænd. Vores mål er at optimere logistikprocesserne for vores kunder, så de kan spare både tid og omkostninger.

  • Op til 1 mio. internationale kapacitets- og fragttilbud hver dag
  • + 214.000 sporbare lastbiler med transportgods

De vigtigste produkter og serviceydelser på TIMOCOM markedspladsen

TIMOCOM markedspladsen tilbyder et bredt udvalg af produkter og serviceydelser. Vi lægger vægt på en intuitiv og enkel brugerflade, der gør det nemt og hurtigt for vores brugere at løse deres logistiske udfordringer.

Value Added Services


  • Ud over en bred vifte af produkter tilbyder TIMOCOM også såkaldte Value Added Services for at gøre logistikprocesser endnu mere effektive og fleksible.
  • Med vores partner SCHUNCK Groups varetransportforsikring kan kunderne f.eks. forsikre individuelle laster hurtigt og nemt direkte i fragtbørsen.
  • Vores Inkasso International giver kunderne hurtig og pålidelig hjælp, når deres forretningspartnere er langsom med betalingen. Vi sørger for en hurtig og billig udenretslig løsning, så der ikke opstår en tvist.
Værdiskabende tjenester

Et netværk på over 55.000 internationale kunder gør allerede brug af TIMOCOM

IBIS Backwaren Andrea Schumm

"TIMOCOM markedspladsen gør det lettere for os at finde ledige fragtkapaciteter og speditører, hvilket betyder en stor tidsbesparelse for os."
Andrea Schumm, Kommerciel leder hos IBIS Backwaren

Disse virksomheder bruger TIMOCOM markedspladsen med stor succes

timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-zalando
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-linnenbecker

Test TIMOCOM nu, og oplev selv de mange fordele ved vores digitale logistiksoftware.

Til toppen