skip navigation

Vi har den digitale løsning til dine transport­ordrer

Du opretter transportforespørgsler med alle vigtige oplysninger om din fragt, og modtager herefter pristilbud fra op til 50 af dine selvvalgte forretningskontakter.

Med funktionen modtagerkreds-grupperinger kan du selv fastlægge forskellige modtagerkredse, som så modtager din transportforespørgsel forskudt af hinanden efter en på forhånd fastlagt tidsplan. Efterfølgende kan du automatisk få offentliggjort dine transportforespørgsler i applikationen Fragt, hvor alle TIMOCOMs brugere kan se dem.

Herefter sammenligner du buddene og vælger den passende serviceudbyder. Med et enkelt klik modtager alle andre serviceudbydere automatisk en afvisning, hvorefter din transportforespørgsel automatisk omdannes til en transportordre med alle informationerne fra transportforespørgslen. Denne kan nu sendes til din valgte serviceudbyder via TIMOCOM.

Når din valgte serviceudbyder bekræfter transportordren, genereres et bindende og retsgyldigt aftaledokument gældende for begge parter. Du forvalter hele vejen igennem dine transporterordrer digitalt og bevarer dermed hele tiden overblikket.

Du afvikler dine transportforespørgsler med dine forretningspartnere direkte i Smart Logistics System, hvor du også foretager alle andre administrative handlinger.

Ønsker du at bruge funktionen transportforespørgsel? Vi hjælper dig gerne videre

Kontakt os nu!

+49 211 88 26 88 26

Dine fordele:

Transportforespørgsler på dit modersmål

Brug dine skabeloner til ofte forekommende forespørgsler igen og igen

Brug vores statistikker som udgangspunkt for fremtidige forretningsbeslutninger

Få besked om modtagne transportforespørgsler per e-mail

Send digitale transportforespørgsler

En overskuelig indtastningsmaske gør det hurtigt og nemt at indtaste alle relevante data og informationer vedrørende din transportordre.

Nem afvikling af dine transportordrer digitalt

Send transportforespørgsel

Spar tid ved at sende din transportforespørgsel til op til 50 af dine foretrukne serviceudbydere samtidig. Disse samler du i specifikke modtagerkredse, klar til brug.

Spar tid ved at sende din transportforespørgsel til op til 50 af dine foretrukne serviceudbydere samtidig

Bevar overblikket

Så snart du har sendt din transportforespørgsel til dine valgte forretningspartnere, vises den automatisk i oversigten under "Aktiv". Her kan du se alle dine aktive transportforespørgsler.

Sammenlign de modtagne prisbud, og vælg den passende serviceudbyder

Sådan bruger du applikationen

Vi forklarer dig enkelt og overskueligt hvordan den digitale ordreafvikling fungerer i vores TIMOCOM Update Pool. Her kan du altid kigge forbi, hvis du vil genopfriske din viden om Smart Logistics System og de mange praktiske funktioner.

Bevar det forkromede overblik

Det siger vores kunder om funktionen Transportforespørgsler:

Dittrich Eiltransporte GmbH, Oliver Stiller

"Med systemet fra TIMOCOM klarer vi ordreafgivelsen ca. 60 procent hurtigere end før. Via formularen kan vi tilføje og sende alle nødvendige data. Vi sidder ikke og venter på e-mails med officiel firmasignatur eller kopier af forsikringspolicer, men klarer det hele online med det samme."

Oliver Stiller
Dittrich Eiltransporte GmbH
TIMOCOM ID 67066

Success Story & video >
WEMAS Absperrtechnik GmbH, Stefan Watzlawek

"Afviklingen af ordrer og selve ordreoprettelsen går meget hurtigere nu. Og så er det en kæmpestor fordel for os, at vi med TIMOCOM systemet har et samlet og centralt arkiv til alle vores fragtordrer. Vælger Skat at gennemføre en ekstra kontrol hos os, har vi alle bilag og papirer parat."

Stefan Watzlawek
WEMAS Absperrtechnik GmbH
TIMOCOM ID 340064

Success Story & video >

Strømlin dine forretningsprocesser med digitale transportordrer.

Som transportkøber kan du hurtigt indhente oplysninger om kapacitet og pristilbud ved at sende dine transportforespørgsler digitalt til flere forretningspartnere samtidig.

Som transportleverandørkan du øge din omsætning ved at afgive bud på modtagne transportforespørgsler. Dermed øger du dine chancer for at vinde lukrative transportopgaver.

Hosted in Germany – TIMOCOM tager databeskyttelsen alvorligt

Vi tager datasikkerheden alvorligt! Derfor har TIMOCOM fået kvalitetsstemplet "Hosted in Germany". Dataene fra vores brugere hostes i Tyskland og er dermed underlagt tysk lovgivning – herunder frem for alt den tyske lov om datasikkerhed, som anses for at være en af de strengeste i Europa.

Brug applikationen Transportforespørgsler i Smart Logistics System.

Test gratis nu

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre:

+49 211 88 26 88 26

Til toppen