TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.

TimoCom åbner nyt computercenter med større ydelse og sikkerhed.

Düsseldorf, 18. 08. 2008 - Der skal være plads til at vokse. Derfor har TimoCom Soft- und Hardware GmbH i april i år taget et nyt computercenter i brug på firmaets område. Dette skridt er en logisk konsekvens af den kontinuerlige vækst af fragt- og laderumsbørsen TimoCom TRUCK & CARGO®. Den kraftige IT-Infrastruktur giver fremover den markedsførende i Europa mulighed for at planlægge på langt sigt samt vokse og tage initiativer.

Flyttefasen på tre uger skete samtidig med skarp drift og gik glat uden at volde problemer for kunderne. Alle systemer i det i alt 3,5 mio. EUR (ca. 26 mio. DKK) dyre ECB-S-certificerede computercenter er for længst i drift på det ny sted. En stærkt forøget datamængde og den samtidige tekniske videreudvikling af TimoCom gjorde det nødvendigt at tage den mest moderne systemteknik i brug. De ny IT-ressourcer håndterer i dag uden besvær data fra mere end 67.000 brugere.

 

Ved planlægningen lagde TimoCom stor vægt på driftssikkerheden:Hvert eneste af systemets bestanddele er forsynet med et sindrigt nødsystem. Alle vigtige komponenter er således som minimum dublerede på en måde, hvor hver af dem i sig selv er tilstrækkelig til at holde systemet fuldt funktionsdygtigt. Det sikrer, at data altid er tilgængelige og sikre og kan gendannes om nødvendigt. Hvis der skulle udbryde brand, aktiveres der i løbet af få sekunder fuldautomatiske slukningssystemer. Ved strømsvigt går der med det samme nødstrømsgeneratorer i gang. Derudover spejles samtlige data til et reservecomputercenter, der for at forhindre følgeskader er placeret i en installation flere hundrede kilometer borte. Risikoen for tab af data er således helt udelukket. Uindbudte gæster bliver holdt borte af et sindrigt sikkerhedssystem. Den nødvendige køling af computeren sørger et klimaanlæg for, der først behøver aktiveres ved udendørstemperaturer på over 14 °C. I det hele taget er alting nede i det grønne felt med hensyn til miljø- og klimabeskyttelse:Takket være målrettede tiltag til forøgelse af effektiviteten var det f.eks. muligt at reducere strømforbruget i den samlede IT-infrastruktur med 40 %. En energibesparelse, der vil noget, og som desuden mindsker CO2-udslippet og driftsomkostningerne mærkbart.

 

Også med hensyn til ydelse kan man i bogstavelig forstand regne med det bedste. Det ny computercenter har et potentiale med masser af perspektiver. "TimoCom er i dag inde på en tydelig vækstkurs," forklarer Marco Haack, teknisk chef, og uddyber: "Det modulopbyggede tekniske system omfatter samtlige af de komponenter, der kræves af et moderne computercenter. Det giver mulighed for hurtig og effektiv databehandling. Med hensyn til produktivitet, kapacitet, miljøbeskyttelse og sikkerhed sætter teknologien nye standarder og styrker TimoComs omdømme som en innovativ virksomhed."


De tilvejebragte førsteklasses betingelser giver TimoCom et godt udgangspunkt for yderligere vækst og cementerer virksomhedens førende rolle i konkurrencen. Med så gode forudsætninger står kursen ind i fremtiden klar for TimoCom: Fuld computerkraft fremad!

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.